فروشگاه تخصصی دانشجویی پارس

فروشگاه تخصصی فروش فایل ها و تحقیقات دانشجویی و قطعه کدهای برنامه نویسی و ویدیو های آموزشی

اطلاعیه فروشگاه

توجه : به لطف خداوند متعادل و تلاش مضاعف و پشتیبانی خوب فایل سل سایت پارس هم اکنون به رتبه 1 در فایل سل دست پیدا کرده است توجه : دانشجویان و افرادی که قصد خرید دارند و ایمیل ندارند برای خرید میتوانند ایمیل مدیر فروشگاه را به آدرس moradi.infomail@gmail.com وارد کنند و با این ایمیل و شماره تلفن خودتون اقدام به خرید کنید و در صورت مشکل میتوانید با شماره پشتیبانی فروشگاه در تلگرام با شماره 09398634021 ارتباط برقرار کنید

پاورپوینت جامع و کامل درباره بررسي افلاتوكسين M1 در فرآورده هاي لبني ، روش تشخيص و كاهش آن

پاورپوینت جامع و کامل درباره بررسي افلاتوكسين M1 در فرآورده هاي لبني ، روش تشخيص و كاهش آن فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 49 اسلاید           فهرست : —هدف —مقدمه و تاريخچه —مايكوتوكسين ها •خصوصيات مايكوتوكسين ها •فاكتورهاي موثر در رشد قارچ مولد سم و سنتز سم     —افلاتوكسين ها •انواع آفلاتوکسین ها •كپك هاي مولد افلاتوكسين •فاكتورهاي موثردر رشد قارچ وتوليد افلاتوكسي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت کامل درباره گاوداری

پاورپوینت کامل درباره گاوداری فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 40 اسلاید         مقدمه : ضرورت خود کفائی و عدم وابستگی از لحاظ کشاورزی و دامپروری و یا به عبارتی دیگر تهیه ارزاق عمومی بر هیچ  فردی از افراد دیگر پوشیده  نیست و هر فرد سلیمی با جزئی تفکر و تعقل نمی تواند از قبول آن  سرباز زند . به عقیده صاحب نظران ، اولین و ابتدائی ترین شرط لازم  ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره جايگزين هاي چربي

پاورپوینت درباره جايگزين هاي چربي فرمت فایل :  powerpoint    ( قابل ویرایش)    تعداد اسلاید ها : 22 اسلاید       مقدمه در دهه 1980 ، حرکتی در جهت تولید فرآورده های غذایی کم کالری مشاهده گردید.  آگاهی مصرف کنندگان در زمینه کالری و بهداشت ، واکنش سریع بسیاری از تولید  کنندگان را موجب گردید. دو روش به منظور تولید مواد غذایی کم کالری مورد  استفاده قرار ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره علفهاي هرزوكنترل ان د رشرايط ديم

پاورپوینت درباره علفهاي هرزوكنترل ان د رشرايط ديم فرمت فایل : power point (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید: 22 اسلاید         فهرست مطالب •مقدمه : تعريف علف هرز •ويژگيهاي خاص علف هرز •طبقه بندي علف هرز •راههاي انتشارو هجوم علف هرز •نحوه خسارت •مبارزه باعلفهاي هرز در ديمزارها •زمان مبارزه •پيشگيري از ورود علف هرزبه مزرعه •نحوه مبارزه شيميايي وفيزيكي •فهر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره هورمون های گیاهی و کاربرد آن در گیاه و باغبانی

پاورپوینت درباره هورمون های گیاهی و کاربرد آن در گیاه و باغبانی فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 29 اسلاید         هورمون های گیاهی و کاربرد آن در گیاه و باغبانی واژه هورمون به موادمعینی اطلاق می شود که در بخشی از موجود زنده ساخته شده و پس از انتقال اثرات فیزیولوژیکی محسوسی در دیگر قسمتهای آن به جا می گذارد و در تراکم های بسیار کم فعالند.این تصور کلی در اصل در قلمرو فیزیولوژیکی حیوانی بوجود آ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره کاربرد فناوری نانو در بسته بندی غذایی

پاورپوینت درباره کاربرد فناوری نانو در بسته بندی غذایی فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 21 اسلاید         نانو تکنولوژی: واژه کلی است و بر تمام فناوری های پیشرفته در عرصه کار با مقیاس نانو اطلاق می شود .(ابعاد بین 1 تا 100 نانومتر) - نانومتریک بیلیونیم متر است. - فناوری نانو توانایی کار در سطح مواکولی یااتمی برای ایجاد ساختارهای بزرگ و کاملأ نو با سازماندهی مولکولی است.   &nb ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره نوشیدنی های غیر الکلی

پاورپوینت درباره نوشیدنی های غیر الکلی    فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 20 اسلاید       مقدمه : همانطور که می دانیم ابتدایی ترین و ساده ترین نوشیدنی مصرفی در بین عموم مردم دنیا آب است،  ممکن است این دلیل ( ایجاد تنوع در طعم آب ) یکی از دلایل به وجود آمدن نوشیدنی ها ذکر شده باشد .                 نوشیدنی غیر الکلی &nb ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره کنسرو ماهی

پاورپوینت درباره کنسرو ماهی فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 16 اسلاید                       در کنسرو ماهی از ماهی های مختلفی استفاده می شود از       جمله ماهی تون،ساردین،سالمون وچند گونه دیگر ماهي تون: انواع ماهي تون از خانواده اسکومبرویيد(Scombridae) و از ماهي‌هاي دريايي مي‌باشند که در اقيانوس کبير، هند، ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت جامع و کامل درباره گلخانه ها

پاورپوینت جامع و کامل درباره گلخانه ها  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید:61  اسلاید          بخشی از اسلاید ها : گلخانه ها :     مقدمه احداث گلخانه براي توليد ميوه هاي خارج از فصل و همچنين گل و گياهان زينتي از قرن 17 ميلادي در اروپا آغاز و در سالهاي اخير به منظور استفاده بهينه از منابع خاك وآب و يا اشتغال زايي در سراسر جهان گسترش يافته است. اين صنعت در استان اصفهان از س ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره روغن, سبوس, برنج و روش های استخراج آن

پاورپوینت درباره روغن, سبوس, برنج و روش های استخراج آن فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 31 اسلاید         تاریخچه برنج —برنج از محصولات زراعی قدیمی است. —قدمت کشت آن در آسیا بالغ بر7000سال می باشد. —مبدا اصلی آن هند،بنگلادش ، تایلند و ویتنام ومرکز اولیه آن احتمالاً جنوب چین  می باشد. —کشت برنج در ایران به حدود 400سال قبل از میلاد برمی گردد . درمناطق بابل وشوش کشت می شده.   مشخصات گیاه شناسی برن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره تیپ صحیح گاو

پاورپوینت درباره تیپ صحیح  گاو  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 21 اسلاید           قد و قامت ارتفاع از ناحیه جدوگاه تا سطح زمین را قد و قامت  می گویند. معمولا این فاصله بین 130 تا 154 سانتی مترمی باشد.   عرض سینه اندازه سطح داخلی در ناحیه فوقانی بین  دستها را عرض سینه می گویند. معمولا این فاصله بین 13 تا 29 سانتی متر  می باشد. باریک     ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت جامع و کامل درباره گیاه ارزن

پاورپوینت جامع و کامل درباره گیاه ارزن فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 93 اسلاید         ارزشها شامل 6 جنس panicum و setaria و echinocholoa و eleusine و pennisetum و paspalum می باشند و متعلق به دو قبیله chlorideae و paniceae هستند. گونه های اصلی جنس panicum عبارتند از: p.miliaceum و p.miliare و p.ramosum . ارزن پروسو( p.miliaceum ) : ارزن پروسو؛ گیاهی کوتاه، کم برگ و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره سیاهک پنهان گندم

پاورپوینت درباره سیاهک پنهان گندم فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 26 اسلاید                   مقدمه: گندم از جمله محصولاتي است كه بيش از همه گياهان در جهان كشت مي شود. در دنياي امروز گندم نه تنها يك ماده غذايي اساسي و مهم به شمار مي رود بلكه از لحاظ سياسي نيز اهميتي همانند نفت و حتي بيشتر از آن دارد و مي توان گفت «سلاح گندم از نظر سلاح نظامي قدرتمند تر است&raq ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره علوم دامی وپرورش اسب

پاورپوینت درباره علوم دامی وپرورش اسب  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 19 اسلاید                   vنوآوری ایرانیان قدیم در پرورش اسب vاهلی کردن اسب vروش طبيعي زندگي اسب vبرخی وجوه تمايز و مشخصات اسب vپرورش اسب vبهترین غذا برای اسب vمديريت پرورش اسب vاسبهاي اصيل ايراني vمرجع نوآوری ایرانیان قدیم در پرورش اسب    اسب در زمان‌های قدیم جایگاه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره طرح توجیهی بسته بندی روغن نباتی

پاورپوینت درباره طرح توجیهی بسته بندی روغن نباتی  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 55 اسلاید         اهداف اجرایی طرح: 1- زمینه ایجاد اشتغال 2- توسعه در نقش اقتصاد و صادرات و واردات 3- عرضه مقدمه------------------------------------------------------------------------------------- 6 بخش اول :کلیات 1-1) صنعت روغن و اهمیت آن در تغذیه---------------------------------------------------7 2-1) ویژگی های روغن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره بسته بندی شیر و فرآورده های لبنی

پاورپوینت درباره بسته بندی شیر و فرآورده های لبنی  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 40 اسلاید        بخشی از متن فایل : •امروزه بسته بندی به عنوان جزئی ضروری در فرآیند مواد غذایی محسوب  می شود و برای نگهداری، محافظت،  اطلاع رسانی ،  بازاریابی و.. از آن استفاده میشود . در حال حاضر بسته بندی آن چنان اهمیت دارد که زندگی بدون آن قابل تصور نیست و در حقیقت بسته بندی ضرورت زندگی مدرن است . ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره یولاف

پاورپوینت درباره یولاف   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 23 اسلاید      یولاف Avena sativa/Oat یولاف در ابتدا علف هرز مزارع گندم و جو بوده و با گسترش دامنه ی کشت  گندم و جو به صورت گیاه زراعی درآمده است.     دلیل اصلی عملکرد بالای این گیاه در عرض های جغرافیایی بالا سازش آن با  سرما است.تولید جهانی یولاف در سال 2005 حدود 4/21 میلیون تن بوده  است.دارای گونه های ت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره نان فانتزی

پاورپوینت درباره نان فانتزی   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 32 اسلاید                     به طور کلی نان فانتزی را می توان به 2 گروه نان سفید وتیره تقسیم کرد:نان سفید و تیره . نانهای سفید  شامل نان ساندویچی ,همبرگر,فرانسوی. نانهای تیره شامل نانهایی که با ارد چاودار و سبوس دار تهیه شده باشد. نانهایی که امروزه در بازار ایران رونق دارد شامل: 1- نان دیاب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره گل اركيده

پاورپوینت درباره گل اركيده  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید:17  اسلاید                     تیره میخک به راسته سانتروسپرمال و زیر راسته Caryophyllales تعلق دارد. گیاهان این راسته دارای دانه‌هایی با جنین خمیده و نعل اسبی شکل است که نام سنتروسپرمال را نیز از آن گرفته‌اند. این راسته دارای چندین زیر راسته است. گیاهانی علفی و بوته‌ای هستند و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره دستور تهیه کنسرو هلو

پاورپوینت درباره دستور تهیه کنسرو هلو  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید:10  اسلاید         دستور تهیه تیکو کنسروهلو هلو رسیده را می توانید انتخاب کنید ، میوه های تازه بالغ از کیفیت مطلوبی برای غذا خوردن و یا پخت و پزهستند.  هلو شربت قند می تواند بسیار در نور ، نور متوسط و یا بسته بندی می شود . آنها همچنین می توانند در آب بسته بندی شده باشد ، آب سیب یا آب انگور سفید.  مایع شربت و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره فرآورده های شیلات

پاورپوینت درباره فرآورده های شیلات فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 18 اسلاید                   ¢آبزیانی که از دریا برداشت می شوند شامل انواع مختلفی میباشند که از جمله میتوان به ماهی های آب های شیرین،ماهی های آزاد یا مهاجر ، سخت پوستان (میگو و خرچنگ ) ، نرم تنان ( انواع صدف) ، پستانداران دریایی ( فک و نهنگ ) و گیاهان آبزی ( آگار ) و مروارید و مواد دیگری که از آبزی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت

پاورپوینت درباره اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید63  اسلاید       چکیده : رویکرد جدایی ناپذیر از اثر اصلاح شیمیایی بر خواص فیزیکوشیمیایی و تابعی از نشاسته ذرت با استفاده از روشهای مختلف و مکمل انجام شد. Acetylated. acetylated cross linked، hydroxypropylated crosslinked، اسید و نشاسته اصلاح شده ذرت قرار گرفت. جایگزینی و اصلاح دوگانه کاهش غلظت قابل توجه آمیلوز انجام می شود. ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره امولسيون هاي غذايي

پاورپوینت درباره امولسيون هاي غذايي   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 13 اسلاید                   •امولسيون هاي غذايي از دير باز و حتي قبل از زماني كه انسان شروع به فرآوري واد غذايي كند وجود داشته اند به عنوان مثال شير يك امولسيون/ كلوئيد طبيعي است كه در آن يك قطره چربي توسط غشاي گلبول چربي احاطه و پايدار شده است كره و بعضي از سس هاي ابتدايي اولين مواد غذايي بودند ك ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره تحقیق خشکبار (لوبیا)

پاورپوینت درباره  تحقیق خشکبار (لوبیا)           فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 21 اسلاید                   چگونه لوبیای خشک را پرورش دهیم لوبیای خشک باید در زمین حاصل خیزی کاشته شود. خاک آن ها نباید خیلی سنگین باشد و نباید خیلی خیس باشد، هر چند که لوبیای خشک دارای خوشه های بلندی است آن ها باید در یک مزرعه با خاک خوب کاشته شوند. برای اینکه مشکلات آفت را کم کنیم بهتر است که لوبیا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت جامع و کامل درباره شکلات و انواع آن

پاورپوینت جامع و کامل درباره شکلات و انواع آن فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 69 اسلاید       بخشی از اسلایدها :    شكلات يكي از پر مصرف ترين مواد خوراكي جهان است. كافي است در نظر آوريم كه اروپايي ها بطور متوسط سالانه 9 كيلو شكلات مي خورند و اين رقم در سال به بيش از 2 ميليون تن در سال مي رسد.يك پوند شكلات ( معادل 59/453 گرم) در حدود 2515 كيلو كالري انرژي را تامين مي كند ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی

پاورپوینت درباره اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 27 اسلاید        بخشی از متن فایل : هدف تمامي صنايع فرآيند كننده مواد غذايی توليد فرآورده‌ای با كيفيت بالا و تا حد امكان با حداقل هزينه می باشد كه اين فرآورده در اثر قرار دادن مواد اوليه در معرض يك سری از فرآيند ها مانند حرارت دادن، خنك كردن، فشار و اختلاط و. . . توليد می شود. تنوع در مواد خام و شرايط فرآيند سبب بوجود ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره پربیوتیک ها و فراورده های غذایی پربیوتیک

پاورپوینت درباره پربیوتیک ها و فراورده های غذایی پربیوتیک فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 21 اسلاید         بخشی از اسلایدها : به منظور تولید ماست پروبیوتیک  ، ابتدا شیر مورد استفاده در دمای 85 درجه سانتی گراد به مدت 5 دقیقه پاستوریزه و سپس تا دمای 42 درجه سانتی گراد سرد شد . پس از تلقیح باکتری آغازگر فعال شده ، غلضت های مختلف اسانس آویشن (0 ،25 ، 40 ، 70 ، 100 ، 130 میکروگرم در لیتر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره فرایند تولید سوسیس و کالباس

پاورپوینت درباره فرایند تولید سوسیس و کالباس  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 33 اسلاید       بخشی از متن اسلاید ها : تولید سوسیس از 40 درصد گوشت و بسته به نوع سوسیس به 70درصد نیز می رسد. منظور از گوشت، گوشت قرمز (گاو و گوسنفد و گوساله) می باشند. اما متأسفانه مجوز گوشت سفید (مرغ و بوقلمون) نیز به تولید کنندگان داده شد البته کیفیت گوشت مرغ کمتر از گوشت قرمز نیست بعلاوه از نظر رژیمی بسیار مفیدتر است در صور ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره روشهای بیوتکنولوژی اصلاح گیاهان دارویی

پاورپوینت درباره روشهای بیوتکنولوژی اصلاح گیاهان دارویی  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 27 اسلاید       بخشی از متن اسلاید ها : اگرچه کاشت گياهان دارويي به هزاران سال پيش باز مي‌گردد ولي بايد گفت که در مورد اصلاح آنها تاکنون پيشرفت قابل ملاحظه‌اي صورت نگرفته است و در حال حاضر، تعداد کالتيوارهاي مفيد به‌دست آمده بر اثر اصلاح گياهان دارويي اندک است. هدف از اصلاح گياهان دارويي، افزايش کميت و کيفيت آن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت جامع و کامل درباره كاهش ضايعات محصولات كشاورزي

پاورپوینت جامع و کامل درباره كاهش ضايعات محصولات كشاورزي فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 70 اسلاید      بخشی از اسلاید ها : شرح وظايف دفتر امور كاهش ضايعات محصولات كشاورزي ◈تهيه و تدوين استراتژی، خط مشی ها، سياستها و برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت مورد نياز مديريت کاهش ضايعات محصولات کشاورزی در چارچوب سند ملّی توسعه بخش کشاورزی و پیگيری تصويب آن در مراحع ذيربط ◈ايجاد هماهنگی امور کاهش ض ...

توضیحات بیشتر - دانلود 15,000 تومان

پاورپوینت درباره کنترل کیفیت میوه و سبزیجات

پاورپوینت درباره کنترل کیفیت میوه و سبزیجات فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلایدها 21 اسلاید       فهرست — مراحل زندگی میوه ها و سبزیجات   4 — شاخص های بالغ شدن و بلوغ          7 — روشهای تعیین بلوغ                        ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

پاورپوینت درباره روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید:10  اسلاید        بخشی از اسلاید ها : žهیدرولیز نشاسته بااسید žمعایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز žروش های تولید قند مایع گلوکزی : 1.هیدرولیز اسیدی به روش غیر مداوم سیستم مداوم هیدرولیز هیدرولیز اسید – آنزیم هیدرولیز آنزیم _ آنزیم غیر مداوم   هیدرولیز نشاسته با اسید žنشاسته از 2 نوع پلیم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

پاورپوینت درباره هدفمند كردن يارانه ها در بخش كشاورزي

پاورپوینت درباره هدفمند كردن يارانه ها در بخش كشاورزي فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 35 اسلاید           بخشی از اسلایدها : در چارچوب کلی طرح تحول اقتصادی، اصلاح نظام يارانه ها به عنوان يكي از محورهای اصلی، معرفی شده و مورد توجه جدي سياستگزاران قرار گرفته است. از اينرو قانون هدفمند كردن يارانه ها با رويكرد اصلي اصلاح يارانه حامل هاي انرژي در سال 1388 به تصويب مجلس شوراي اسلامي رس ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده)

پاورپوینت درباره تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده) فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلایدها 29 اسلاید           بخشی از اسلایدها : •فرآورده هاي گوشتي به فرآورده هايي اطلاق مي شود كه حداقل نيمي از آن را گوشت تشكيل داده باشد. از نظر تكنولوژي فرآورده هاي گوشتي را به چهار دسته تقسيم مي كنند : •1ـ كالباس هاي حرارت ديده •2ـ كالباس هاي خام •3ـ كالباس هاي پخته •4ـ گوش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره تاثیر شوک های عرضه و تقاضا بر رشد بخش کشاورزی

پاورپوینت درباره تاثیر شوک های عرضه و تقاضا بر رشد بخش کشاورزی فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلایدها 16 اسلاید           تعريف علم اقتصاد و منابع در آن: ¡ساده ترين و جامع ترين تعريف از علم اقتصاد عبارتست از علم تخصيص بهينه منابع كمياب است . كميابي به اين مفهوم است كه امكانات محدود است ولي خواسته هاي بشري نامحدود مي باشند.   ¡اصولا منابع را در اقتصاد به منابع اقتصادي و غير اقتصادي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره ضرورت نهادينه شدن مديريت مصرف آب كشاورزي

پاورپوینت درباره ضرورت نهادينه شدن مديريت مصرف آب كشاورزي فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 21 اسلاید       بخشی از متن فایل :  سیاست ها، قوانین و آیین نامه های مرتبط با مدیریت تقاضا مصرف آب کشاورزی تا كنون                                ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت جامع و کامل درباره تكنيك هاي مناسب سمپاشي

پاورپوینت جامع و کامل درباره تكنيك هاي مناسب سمپاشي فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 98 اسلاید         بخشی از اسلایدها : •کشاورزی:  فرایند مدیریت جوامع گیاهی برای به دست آوردن غذای بشر • •90% غذای بشر توسط 12 تا 15 گونه گیاهی • •حدود 300000 گونه گیاهی شناخته شد • •250 گونه علف های هرزخسارت زا        ...

توضیحات بیشتر - دانلود 15,000 تومان

پاورپوینت جامع و کامل درباره آشنایی با بهداشت و بیماریهای زنبور عسل

پاورپوینت جامع و کامل درباره آشنایی با بهداشت و بیماریهای زنبور عسل فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 175 اسلاید           بخشی از اسلایدها : زنبورعسل به آن دسته از زنبورهایی اطلاق ميشود كه به حالت اجتماعي زندگي كرده نوزادان خود را پس از تفريخ از تخم با گرده گلها تغذیه می نمایند و تا موقعي كه به صورت حشره كامل درآيند از آنها نگهداري مي کنند.     زنبور عسل از نظر رده بندي جزء شاخه بند پ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت جامع و کامل درباره تولید مثل و تشکیلات کندوی زنبور عسل

پاورپوینت جامع و کامل درباره تولید مثل و تشکیلات کندوی زنبور عسل فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 50 اسلاید           بخشی از اسلایدها : بکرزایی نوعی تولید مثل در جانداران است که در آن تخمک بدون آنکه بوسیله گامت نر تلقیح شود، خودبخود تقسیم شده و به جاندار جدید ، تبدیل می‌شود که این نوع تولید مثل هم در گیاهان و هم در جانوران دیده می‌شود.   دید کلی :     در هر جا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 14,000 تومان

پاورپوینت درباره آشنایی با ورمی کمپوست

پاورپوینت درباره آشنایی با ورمی کمپوست فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 28 اسلاید           بخشی از اسلایدها : ورمي‌كمپوست عبارتست از مدفوع كرم‌هايي كه از زباله يا كود دامي تازه يا هر مواد آلي ديگر تغذيه كرده و مواد آلي را به ذرات خيلي ريز خرد مي‌كنند. ورمي‌كمپوست نتيجه‌ي هضم طبيعي غذا در سامانه هاضمه‌ي كرم خاكي است و دورة رشد گياه را ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره آشنایی با جنگل ابر

پاورپوینت درباره آشنایی با جنگل ابر فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 20 اسلاید         آشنايي با جنگل ابر جنگل ابر يكي از دست نخورده ترين و همينطور يكي از جنگل‌های زیبا و خوش‌آب و هوای استان سمنان است که در ۵۰ کیلومتری شمال شرق شاهرود و با مختصات جغرافیایی 57 و 54 تا 12 و 55 شرقی و 42و 36 تا 50 و 36 عرض شمالي در مسیر جاده شاهرود به آزادشهر استان گلستان و در ر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره آشنایی با آفات مهم درختان گردو

پاورپوینت درباره آشنایی با آفات مهم درختان گردو فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 27 اسلاید       نحوه خسارت کرم سیب  به درختان گردو: •نحوه خسارت این آفت روی درختان گردو بر حسب نسل آن متفاوت است، به طوری که لاروهای نسل اول مستقیماً از طریق ریزش میوه های نارس، عملکرد را کاهش می دهند. فضولات لاروی در محل دمگل میوه های نارس خسارت دیده مشاهده می شود و باید دقت نمود که خسارت ک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره آشنایی با دانه ها (تحقیق دانش آموزی)

پاورپوینت درباره آشنایی با دانه ها (تحقیق دانش آموزی) فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلایدها 9 اسلاید           بخشی از اسلایدها : ذرت گیاه تک لپه‌ای ساقه بلندی است. برگهای آن بطور متناوب و به صورت افتاده در دو طرف ساقه قرار گرفته‌اند. زاویه بین برگ و ساقه ، 90 درجه می‌باشد. در اوایل رشد گیاه ، بعضی از یاخته‌های موجود در بخش بالایی ساقه اصلی ذرت از شاخه‌های فرعی متمای ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره آشنایی با بيماريهاي كلزا

پاورپوینت درباره آشنایی با بيماريهاي كلزا فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 33 اسلاید         پوسیدگی سفید ساقه : lمیزان خسارت بالا lنامهای دیگر: پوسیدگی نرم پنبه ای ،کپک سفید،  پوسیدگی اسکلروتینیایی lپراکنش در 72 کشور جهان ودر ایران از گلستان –مازندران-گیلان و اردبیل گزارش شده lدامنه میزبانی وسیع :بیشتر در دولپه ای ها و پهن برگها (آفتابگردان ،کلزا،کلم،کاهو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره مصرف آبزیان و سلامتی بدن

پاورپوینت درباره مصرف آبزیان و سلامتی بدن فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلایدها 24 اسلاید       مصرف آبزیان و تغذیه مناسب : •پروتئین با کیفیت •مقدار زیاد امگا3 •پائین بودن اسیدهای چرب اشباع •سلامت قلب •رشد و سلامتی کودکان •منبع ویتامین ها و مواد معدنی       سایر اثرات سودمند اسیدهای چرب امگا3   •مفاصل – ک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان
تعداد صفحه(10):