فروشگاه تخصصی فروش فایل ها و تحقیقات دانشجویی و قطعه کدهای برنامه نویسی و ویدیو های آموزشی

دسته بندی محصولات

محبوبترین محصولات

09187363847

اطلاعیه فروشگاه

توجه : به لطف خداوند متعادل و تلاش مضاعف و پشتیبانی خوب فایل سل سایت پارس هم اکنون به رتبه 12 در فایل سل دست پیدا کرده است توجه : دانشجویان و افرادی که قصد خرید دارند و ایمیل ندارند برای خرید میتوانند ایمیل مدیر فروشگاه را به آدرس moradi.infomail@gmail.com وارد کنند و با این ایمیل و شماره تلفن خودتون اقدام به خرید کنید و در صورت مشکل میتوانید با شماره پشتیبانی فروشگاه در تلگرام با شماره 09398634021 ارتباط برقرار کنید

ویدئو آموزشی کسب درآمد میلیونی با بازاریابی فایل در وردپرس(آموزش توسط رتبه 10 فایل سل)

ویدئو آموزشی کسب درآمد میلیونی با بازاریابی فایل در وردپرس(آموزش توسط رتبه 10 فایل سل) فرمت فایل : MPG- نوع فایل (ویدئو-قابل نمایش روی کامپیوتر و رسانه های دیجیتال)   تعداد فایل ها : 3 فایل ویدیویی(3 بخش)   کیفیت فایل ها : عالی(Full Hd)   حجم فایل های ویدیویی : 230 مگابایت    توضیح محصول : این ویدئو بطور کامل بازاریابی فایل توسط وردپرس را معرفی و آموزش داده است مدرس این ویدئو مدیر فروشگاه پارس است که دارای رتبه کل 10 در فایل سل و رتبه یک فروش در ...

توضیحات بیشتر - دانلود 49,000 تومان

پاورپوینت درباره شیر سویا

پاورپوینت درباره شیر سویا   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 73 اسلاید                   فصل اول:مقدمه 1-1-معرفی     در جهان امروز كمتر گياهي است كه با كلمات تحسين آميزي مانند طلاي زرد ، گياه معجزه آفرين وجواهر زرد ، گنجينه بزرگ ، محصولي در نهايت كمال و… تعريف شده باشد . اگر به ارزش تركيبات سويا كه بهره گيري از آن قدمت بسيار دارد توجه گرد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره سيستم بسته بندي ضد عفوني شده

پاورپوینت درباره سيستم بسته بندي ضد عفوني شده فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید:12 اسلاید                     تعريف ASEPTIC   •پر كردن بسته هاي استريل با محصولات استريل شده .   •كلمه آسپتيك از كلمه يوناني SEPTICOS گرفته شده كه معني آن عدم وجود آنزيم هاي فاسد كننده است ،به اين مفهوم كه ماده مورداستفاده در بسته بندي خواص مكانيكي مطلوب براي جلوگيري از ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن

پاورپوینت درباره روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 31 اسلاید     تاریخچه برنج —برنج از محصولات زراعی قدیمی است. —قدمت کشت آن در آسیا بالغ بر7000سال می باشد. —مبدا اصلی آن هند،بنگلادش ، تایلند و ویتنام ومرکز اولیه آن احتمالاً جنوب چین  می باشد. —کشت برنج در ایران به حدود 400سال قبل از میلاد برمی گردد . درمناطق بابل وشوش کشت می شده.   مشخصات گیاه شناسی برنج —گیاه یک ساله ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره روش هاي نگهداري گوشت

پاورپوینت درباره روش هاي نگهداري گوشت فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 27 اسلاید                   vگوشت ها ممكن است به صورت تازه عمل آوري شده ، خشك شده و يا به روشهاي ديگري فرآوري شوند. vنگهداري گوشت با توجه به اينكه از مهمترين مواد غذايي فساد پذيراند معمولا به وسيله تركيبي از روشهاي نگهداري انجام مي گيرد. vباتوجه به اينكه اكثر گوشتها به علت داشتن رطوبت زياد محيط بسيار ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز

پاورپوینت درباره روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز    فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 23 اسلاید                                     فروکتوز مقدمه : فروکتوز یک مونو ساکارید می باشد که به دو شکل کریستالی و شربت در محصولات غذایی کاربرد دارد ، این قند بصورت طبیعی و به وفور در میوه ها یافت می شود و به مقدار ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره بـرنــج

پاورپوینت درباره بـرنــج  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 12 اسلاید                   •برنج •گیاه شناسی •برنج گیاهی است که دارای ارقام زودرس (طول دورة رشد ۱۳۰ تا ۱۴۵ روز)، متوسط‌رس (۱۵۰ تا ۱۶۰ روز) و ارقام دیررس (۱۷۰ تا ۱۸۰ روز) می‌باشد. برای شناخت بهتر گیاه برنج به ذکر قسمت‌های مختلف آن از قبیل ریشه، ساقه، برگ و غیره &b ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره ماشینهای خاکورزی و کاشت

پاورپوینت درباره ماشینهای خاکورزی و کاشت  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 20 اسلاید                     •مقدمه ای بر اهمیت ماشین •مروری بر خواص فیزیکی و مکانیکی خاک •مروری بر رابطه ماشین وخاک و مسائل فشردگی •ماشینهای شخم اولیه •ماشنهای شخم ثانویه •روشهای مختلف خاکورزی •ماشینهای کاشت –بذر پاشها –بذر کارها –رد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره آشنایی با قهوه و خواص آن

پاورپوینت درباره آشنایی با قهوه و خواص آن فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 28 اسلاید           مقدمه : قهوه یک نوشیدنی دم کردنی است که از دانه های برشته شده که معمولا دانه های قهوه از گیاه قهوه نامیده می شود . دانه های قهوه دانه هایی است که بر روی درختان بیش از 70 کشور پرورش می یابد گفته می شود که قهوه سبز دومین کالای پرداد و ستد در جهان پس از نفت خام است . به  علت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره جـو

پاورپوینت درباره جـو  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 26 اسلاید                     جو : nیکی از غلات مهم در جهان است که به عنوان غذا مورد استفاده بشر و حیوانات قرار می گیردجو (Hordeum vulgare L.emend.Bowden) نیز مانند گندم یکی از گیاهان مهم تیره غلات Gramineae ، از جنس Hordeum و گونه Sativum یا Vulgare می باشد و دارای انواع زراعی و وحشی می‌& ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره بررسي سيستم اطلاعات جغرافيايي GIS

پاورپوینت درباره بررسي سيستم اطلاعات جغرافيايي GIS فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 31 اسلاید                      پيچيدگي، تنوع وحجم انبوه اطلاعات جغرافيايي ازيك سو و توانايي‌هاي رايانه درعرصه اطلاعات ازسوي  ديگر، فلسفه وجودي سيستم‌‌هاي اطلاعات جغرافيايي(جي‌آي‌اس) را تبيين مي‌كند.  ازآنجاكه بخش عمده اطلاعات علوم زمين موجود در پايگاه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره تخمین پارامترهای ژنتیکی تولید چربی شیر با استفاده از مدل روزآزمون در گاوهای هلشتاین

پاورپوینت درباره تخمین پارامترهای ژنتیکی تولید چربی شیر با استفاده از مدل روزآزمون در گاوهای هلشتاین  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 52 اسلاید                     مقدمه q هیچ یک از دام های اهلی شاید به اندازه گاو در دنیا گسترش پیدا ننموده است به طوری که این حیوان درمناطقی با اقلیم های کاملاً متفاوت از یکدیگر و با شرایط اقتصادی مختلف پرورش داده می شود.    qدر بین تمام حیوانات مزرعه ای بعد از طیور اصلاح عملکرد گ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن

پاورپوینت درباره  پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 29 اسلاید                     v پنیر پیتزا ، امروزه بعنوان یکی از محصولات کاربردی مهم در صنایع غذایی مخصوصاً پیتزا محسوب می شود. vپنیر پیتزا یکی از انواع پنیرهای پرچرب بوده که این خصوصیت پر چرب بودن ، استفاده از آن را جهت حفظ سلامتی مصرف کننده محدود کرده است. vدر 15 سال گذشته تجارتی کردن تولید ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره خواص رئولوژیکی کره

پاورپوینت درباره خواص رئولوژیکی کره فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 16 اسلاید                     مقدمه: برای بدست آوردن کره ای با خواص رئولوژیکی مناسب باید از سوپه ترکیب چربی شیر در فصول مختلف توجه نمود و از سری دیگر پارامترهای مختلف فرآیند را دراین راستا تنظیم نمود. خواص رئولوژیکی کره همان ویژگی های بافتی کره ای از جمله ویسکوزیته و حالت پخش شدن کره ب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره بسته بندی اتمسفر اصلاح شده

پاورپوینت درباره بسته بندی اتمسفر اصلاح شده  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 46 اسلاید                   مقدمه حفاظت از مواد غذايي از زمان توليد تا هنگام مصرف امر بسيار مهمي است. عواملي بسياري باعث از بين رفتن ارزش مواد غذايي مي شوند كه از مهمترين آنها مي توان به فساد ميكروبي، تغيير ساختار مولكولي، از دست دادن برخي خواص مهم مانند ويتامين و ... اشاره كرد. معمولاً عواملي كه باع ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره پریبیوتیک ها و آنتی اکسیدانت ها به عنوان غذاهای عملی

پاورپوینت درباره پریبیوتیک ها و آنتی اکسیدانت ها به عنوان غذاهای عملی فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 39 اسلاید           چکیده : ¨اصطلاح "غذاهای عملی" نوعی از کرنش های باکتریایی و محصولاتی با منشأ گیاهی و حیوانی حاوی اجزای فیزیولوژیکی فعال را که برای سلامتی انسان و کاهش ریسک بیماری های مزمن مفید است در بر می گیرد. پروبیوتیک ها، پریبیوتیک ها و آنتی اکسیدانت ها به عنوان نمونه هایی در میان شناخ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت بررسی مزيت نسبی صادراتی صنايع غذايی

پاورپوینت بررسی مزيت نسبی صادراتی صنايع غذايی فرمت فایل : power point (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلایدها: 30         بخشی از متن نظريات مزيت نسبی در زمينه تجارت بين الملل l آدام اسميت: توجيه اقتصادی تجارت را بر مبنای اصل تقسيم کار و تخصص بنيان نهاد. l lديويد ريکاردو:  مزيت نسبی را در چهار چوب نظريه ارزش- کار ارائه  کرد. l lهابرلر: مزيت نسبی را بر اساس نظريه هزينه فرصت تشريح کرد. l lهکش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره تنش گرمایی در گاو شیری

پاورپوینت درباره تنش گرمایی در گاو شیری فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلایدها 11 اسلاید           بخشی از اسلاید ها: üتنش گرمایی در گاو شیری یکی از مهمترین علت های کاهش تولید و باروری در ماه های گرم سال می باشد. این مشکل به صورت کاهش در مقدار تولید شیر و کاهش گوساله زایی به ازای هر باروری آشکار می شود.   üدر برخی از موارد تنش گرمایی اجتناب ناپذیر است اما می تو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره بيوتكنولوژي در صنايع غذايي

پاورپوینت درباره بيوتكنولوژي در صنايع غذايي فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلایدها 12 اسلاید         کاربرد های بيوتكنولوژي در صنايع غذايي توليد محصولات نهايي غذايي با استفاده از بيوتكنولوژي توليد مواد افزودني غذايي با استفاده از بيوتكنولوژي اصلاح مستقيم مواد غذايي يا مواد افزودني به غذا توليد مواد كمك فرآوري كاربردهاي تجزيه‌اي تصفيه پسماند   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره سیاهک پنهان گندم

پاورپوینت درباره سیاهک پنهان گندم فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 26 اسلاید                   مقدمه: گندم از جمله محصولاتي است كه بيش از همه گياهان در جهان كشت مي شود. در دنياي امروز گندم نه تنها يك ماده غذايي اساسي و مهم به شمار مي رود بلكه از لحاظ سياسي نيز اهميتي همانند نفت و حتي بيشتر از آن دارد و مي توان گفت «سلاح گندم از نظر سلاح نظامي قدرتمند تر است&raq ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره علوم دامی وپرورش اسب

پاورپوینت درباره علوم دامی وپرورش اسب  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 19 اسلاید                   vنوآوری ایرانیان قدیم در پرورش اسب vاهلی کردن اسب vروش طبيعي زندگي اسب vبرخی وجوه تمايز و مشخصات اسب vپرورش اسب vبهترین غذا برای اسب vمديريت پرورش اسب vاسبهاي اصيل ايراني vمرجع نوآوری ایرانیان قدیم در پرورش اسب    اسب در زمان‌های قدیم جایگاه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل

پاورپوینت درباره طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید:63  اسلاید                   و اوحی ربک الی النحل ان اتخذی من الجبال بیوتا ومن الشجر و مما یعرشون.ثم کلی من کل الثمرات فاسلکی سبل ربک ذللا یخرج من بطونهاشراب مختلف الوانه فیه شفاء للناس ان فی ذالک لایه لقوم یتفکرون. نحل(67-69)     پروردگارت به زنبور الهام کرد که در کوهها و درختان و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره طرح توجیهی کشت سیفی جات و سبزی جات

پاورپوینت درباره  طرح توجیهی  کشت سیفی جات و سبزی جات فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 25 اسلاید                   تقاضای مداوم برای سبزی های تازه و فراورده ها در بازارهای کشور نشان دهنده عظیم بودن نقش اقتصادی صنعت تولید سبزی وسهم آن در بر آورد کردن عمده رژیم های غذایی است               متخصصین علم تغذیه معتقدندکه مصرف سبزی ومیوه به صورت تازه یافراورده ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره آشنایی با برنج

پاورپوینت درباره آشنایی با برنج فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 12 اسلاید         برنج •گیاه شناسی •برنج گیاهی است که دارای ارقام زودرس (طول دورة رشد ۱۳۰ تا ۱۴۵ روز)، متوسط‌رس (۱۵۰ تا ۱۶۰ روز) و ارقام دیررس (۱۷۰ تا ۱۸۰ روز) می‌باشد. برای شناخت بهتر گیاه برنج به ذکر قسمت‌های مختلف آن از قبیل ریشه، ساقه، برگ و غیره •ریشه • ریشة ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره طرح توجیهی پرورش قارچ

پاورپوینت درباره طرح توجیهی  پرورش قارچ فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 29 اسلاید                     از نظر تاریخچه،پرورش قارچ در هاله ای از ابهام به سر برده.قبلاً از قارچ ها به عنوان مواد توهم زا درفالگیری استفاده میکردندوقارچ راگوشت خدا می نامیدند،ولی بدون شک معلوم شده است که قارچ برنج که درچین تقریباًاز2000سال قبل با ساده ترین روش والهام از طبیعت برروی چوب درختان ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره طرح توجیهی بسته بندی روغن نباتی

پاورپوینت درباره طرح توجیهی بسته بندی روغن نباتی  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 55 اسلاید         اهداف اجرایی طرح: 1- زمینه ایجاد اشتغال 2- توسعه در نقش اقتصاد و صادرات و واردات 3- عرضه مقدمه------------------------------------------------------------------------------------- 6 بخش اول :کلیات 1-1) صنعت روغن و اهمیت آن در تغذیه---------------------------------------------------7 2-1) ویژگی های روغن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره بسته بندی شیر و فرآورده های لبنی

پاورپوینت درباره بسته بندی شیر و فرآورده های لبنی  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 40 اسلاید        بخشی از متن فایل : •امروزه بسته بندی به عنوان جزئی ضروری در فرآیند مواد غذایی محسوب  می شود و برای نگهداری، محافظت،  اطلاع رسانی ،  بازاریابی و.. از آن استفاده میشود . در حال حاضر بسته بندی آن چنان اهمیت دارد که زندگی بدون آن قابل تصور نیست و در حقیقت بسته بندی ضرورت زندگی مدرن است . ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره میوه هندوانه

پاورپوینت درباره میوه هندوانه فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید:9  اسلاید                   هندوانه (Citrullus vulgaris Schräder) خانواده Cucurbitaceae (میوه گیاهی تاک مانند است که خاستگاه آن جنوب آفریقا می باشد.David Livingstone کاوشگرآفریقا درباره فراوانی هندوانه در صحرای کالاهاری توضیح می دهد و توصیف گراین گونه (vulgaris) به معنی "عمومی" می باشد( Shoste ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره ويروس موزائیک خیار و كدو mosaic Virus (CMV)

پاورپوینت درباره ويروس موزائیک خیار و كدو mosaic Virus (CMV) فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 26 اسلاید                       این ویروس دارای دامنه میزبان وسیعی است و در تمام دنیا گسترش دارد . صدها گونه گیاهی و تقریباً 50 خانواده بعنوان میزبان آن گزارش شده اند . تمام کدوئیان به این ویروس حساس می‌باشند . مانند کدو ، هنئوانه ، طالبی ، خربزه ، انواع گیاهان زینتی نیز مورد حمله این وی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره نان فانتزی

پاورپوینت درباره نان فانتزی   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 32 اسلاید                     به طور کلی نان فانتزی را می توان به 2 گروه نان سفید وتیره تقسیم کرد:نان سفید و تیره . نانهای سفید  شامل نان ساندویچی ,همبرگر,فرانسوی. نانهای تیره شامل نانهایی که با ارد چاودار و سبوس دار تهیه شده باشد. نانهایی که امروزه در بازار ایران رونق دارد شامل: 1- نان دیاب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره میوه درخت سقز (بنه)

پاورپوینت درباره میوه درخت سقز (بنه) فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 42 اسلاید                   « بنه » vمن میوه ی درخت سقز ( بنه ) هستم ! v vدر فارسی اسم من بن و بنه می باشد و عده ای هم به آن پسته ی وحشی می گویند . انواع اقسام دارم . به میوه پیوندی من گلخک و به نوع ترش من بنشته می گویند ، و در شیراز ماس بندان آنرا با ماست مخلوط می کنند ، تا خوش بو و گوا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره گل اركيده

پاورپوینت درباره گل اركيده  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید:17  اسلاید                     تیره میخک به راسته سانتروسپرمال و زیر راسته Caryophyllales تعلق دارد. گیاهان این راسته دارای دانه‌هایی با جنین خمیده و نعل اسبی شکل است که نام سنتروسپرمال را نیز از آن گرفته‌اند. این راسته دارای چندین زیر راسته است. گیاهانی علفی و بوته‌ای هستند و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره گزارش کار عملی از دامپروری

پاورپوینت درباره گزارش کار عملی از دامپروری فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 38 اسلاید                   در ابتدا بعد از ورود به گاوداری اولین عیبی که مشاهده شد نداشتن حوضچه ضدعفونی بود. سپس به انبار مواد غذایی رفتیم در آن جا یکی از مواد غذایی یونجه خشک شده بود، که یکی از ملاک های یونجه خشک شده مرغوب بسته بندی شده این است که بسته 17کیلویی باشد و اگر بیشتر بود نشان می دهد که آبد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره فسفر در گاوهای شیری

پاورپوینت درباره  فسفر در گاوهای شیری فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 12 اسلاید                     —مقدمه: اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد نه تنها به وظایف فیزیولوژیک املاح در بدن گاوهای شیری مربوط میشود ؛ بلکه میزان احتیاجات آنها را نسبت به مواد مذبورمشخص می کند. جنبه های اختصاصی هر عنصر در بدن دام از نظر فاکتورهای فیزیولوژیکی و عواملی که پس از جذب آنها را تحت تاثی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره طرح توجیهی تاسیس کارخانه ماکارانی

پاورپوینت درباره طرح توجیهی تاسیس کارخانه ماکارانی فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 27 اسلاید                   در حال حاضر کارخانهای در ایران وجود ندارد که بتواند گندم دوروم یا سخت را به سمولینا یا دانه شکری ریز تبدیل نماید که اقتصادی باشد کارخانه های موجود گندم های معمولی یا گندم مخصوص نان را تبدیل به آرد نول یا آرد مغزدانه می نمایند که در صنعت تهیه محصولات خمیری مورد استفاده قرار م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت

پاورپوینت درباره اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید63  اسلاید       چکیده : رویکرد جدایی ناپذیر از اثر اصلاح شیمیایی بر خواص فیزیکوشیمیایی و تابعی از نشاسته ذرت با استفاده از روشهای مختلف و مکمل انجام شد. Acetylated. acetylated cross linked، hydroxypropylated crosslinked، اسید و نشاسته اصلاح شده ذرت قرار گرفت. جایگزینی و اصلاح دوگانه کاهش غلظت قابل توجه آمیلوز انجام می شود. ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره شربتها ی قندی

پاورپوینت درباره شربتها ی قندی   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 23 اسلاید                     Øتعریف شربتها ی قندی بخشی از شیرین کننده های طبیعی هستند که امروزه استفاده فراوانی در تولید محصولات غذایی و حتی دارویی دارند .   شربت خرما }خرما میوه ای قدیمی است . چربی کمی دارد . بعلت مقادیر ناچیز سدیم بیماران مبتلا به فشار خون بالا با مصرف آن مشکلی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره تخم مرغ و ارزش غذایی آن

پاورپوینت درباره تخم مرغ و ارزش غذایی آن فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 53 اسلاید         بخشی از اسلایدها : ƒشهرستان زرندیه ƒرتبه اول ƒدراستان مرکزی ƒ درتولید تخم مرغ رابه خود اختصاص داده است.     ƒمصرف تخم مرغ در دو گروه از افراد كه نياز به پروتئين بيشتری در برنامه غذايی روزانه دارند، بيشتر لازم است: 1-در ورزشكاران كه نياز به افزايش عضلات دارند . 2-در ك ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره تغذيه در سنين بلوغ ونوجوانی

پاورپوینت درباره تغذيه در سنين بلوغ ونوجوانی  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 36 اسلاید                   1) رشد و توسعه کشورها 2) سوء تغذ یه 3) مشکلات الگوي مصرف غذايي كودكان و نوجوانان 4) دلایل عمده آسیب پذیری تغذیه در نو جوانی 5) نیازهای تغذیه ای در نوجوانی 6) رشد قدی 7) رشد وزنی 8) انرژی 9)پروتئین D,A10)ویتامین  11) اهمییت صرف صبحانه 12) نقش میان وعده ها 1 ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره تکنولوژی پرو بیوتیک

پاورپوینت درباره تکنولوژی پرو بیوتیک  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 23 اسلاید                     تکنولوژی پروبیوتیک یکی از وظایف مهم پروژه فایر (Fair) 1028-96 T (نمایش تغذیه ای پروبیوتیک بطور عملی) نمایش امکان تولید بوسیله یک مقیاس راهنما، پروبیوتیک غذاهای لبنی قابل قبول مصرف کنندگان ارپایی بوده است. در پروژه لاکتوی سیلوس های مختلف SPP و بی فئوباکتریوم SPP، نژاد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره حشره شناسی كشاورزی

پاورپوینت درباره  حشره شناسی كشاورزی فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 10 اسلاید                     حشره شناسی كشاورزی ¢حشرات در حدود ۳۵۰ میلیون سال در روی كره زمین زندگی می كردهاند و پرجمعیت ترین حیوانات زمین زی هستند . آنها تقریبا‌ً در تمام نقاط دنیا به غیر از دریاهای آزاد و بعضی از قسمتهای قطب زندگی می كنند. ¢ حشرات و اهمیت آنها ¢علم حشر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره تخمير فراورده هاي حيواني

پاورپوینت درباره تخمير فراورده هاي حيواني  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 62 اسلاید                   •مهمترين فراورده هاي تخمير شده حيواني عبارتند از: فراورده هاي تخمير شده شير، فراورده هاي تخمير شده گوشت و فراورده هاي دريايي تخمير شده كه به ترتيب در زير از ديدگاه تخميري مورد بحث و بررسي قرار مي گيرند. •3-1 فراورده هاي تخمير شده شير •همان طوري كه نام اين گر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره تحقیق خشکبار (لوبیا)

پاورپوینت درباره  تحقیق خشکبار (لوبیا)           فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 21 اسلاید                   چگونه لوبیای خشک را پرورش دهیم لوبیای خشک باید در زمین حاصل خیزی کاشته شود. خاک آن ها نباید خیلی سنگین باشد و نباید خیلی خیس باشد، هر چند که لوبیای خشک دارای خوشه های بلندی است آن ها باید در یک مزرعه با خاک خوب کاشته شوند. برای اینکه مشکلات آفت را کم کنیم بهتر است که لوبیا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره بيماري هاي سيب

پاورپوینت درباره بيماري هاي سيب  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 19 اسلاید                   تغيير رنگ برگ درختان سيب اولين بار در سال 1827 از كشور فرانسه گزارش شده است. سپس در سال 1910 در نيويورك استوارت اين علائم را موزائيك ناميد. در ايران اين بيماري از سال 1334 جلب توجه كرد و در اطراف كرج و شهريار مخصوصاً روي واريته سيب شفيع آبادي و گلاب و همچنين در مشهد شديد م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره تاریخچه اهلی شدن بوقلمون

پاورپوینت درباره تاریخچه اهلی شدن بوقلمون  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 18 اسلاید                   تاریخچه اهلی شدن : بوقلمون بزرگترین و سنگینترین پرنده خانگی است . برخی مبدا اصلی این پرنده را آمریکای شمالی و مرکزی ذکر می کنند و برخی دیگر ساکنین مکزیکو یعنی سرخپوستان آزتک و مایا را مسئول اهلی شدن آن می دانند . اولین شخصی که به طور مکتوب در شال 1499 به بوقلمون اشاره کرد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره طرح توجيهي پرورش قارچ خوراکی

پاورپوینت درباره طرح توجيهي پرورش قارچ خوراکی فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 29 اسلاید            مقدمـه :  مواد پروتئيني ، يكي از مهم ترين اجزاي مواد غذايي مورد استفاده انسانها است. نياز طبيعي بدن انسان به اين مواد ، مبين ضرورت استفاده آنها در سبد غذايي خانواده ها است.از ديرباز انواع گوشت ها، خصوصا گوشت قرمز‌ منبع اصلي تامين پروتئين موردنياز انسان بوده است ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان
تعداد صفحه(10):

نظرسنجی

کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست