فروشگاه تخصصی دانشجویی پارس

فروشگاه تخصصی فروش فایل ها و تحقیقات دانشجویی و قطعه کدهای برنامه نویسی و ویدیو های آموزشی

اطلاعیه فروشگاه

توجه : به لطف خداوند متعادل و تلاش مضاعف و پشتیبانی خوب فایل سل سایت پارس هم اکنون به رتبه 1 در فایل سل دست پیدا کرده است توجه : دانشجویان و افرادی که قصد خرید دارند و ایمیل ندارند برای خرید میتوانند ایمیل مدیر فروشگاه را به آدرس moradi.infomail@gmail.com وارد کنند و با این ایمیل و شماره تلفن خودتون اقدام به خرید کنید و در صورت مشکل میتوانید با شماره پشتیبانی فروشگاه در تلگرام با شماره 09398634021 ارتباط برقرار کنید

پاورپوینت درباره ویژگی های مخمرها

پاورپوینت درباره ویژگی های مخمرها   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 11 اسلاید                   • خمير مايه يا مخمر يك قارچ ميكروسكوپي است . در طبيعت در همه جا يافت ميشود و قادرست قندها را به الكل و گاز دي اكسيد كربن و تركيبات معطر تبديل كند. مخمر شرايط اسيدي را براي تخمير ترجيح مي دهد و پ-هاشن بين 4 الي 6 براي فعاليت آن ايده آل است. در خارج از محدوده مذكور ، ف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره ميكروبيولوژي مواد غذايي

پاورپوینت درباره ميكروبيولوژي مواد غذايي  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 20 اسلاید                   منابع ورود ميكروارگانيسمها در مواد غذايي n از طريق فلور طبيعي مواد خام غذایی n از طریق تماس با انسان،تجهیزات... در طي فرآوري و جابجا شدن n بطور اتفاقی از طریق هوا، آب و خاك     میکربها در گیاهان     n سطح گیاهان سالم (سبزیجات و میوه جات) در حین ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره خصوصيات گياهشناسي پنبه

پاورپوینت درباره خصوصيات گياهشناسي پنبه   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 24 اسلاید                     خصوصيات گياهشناسي پنبه بيشتر ارقام مورد كشت و كار پنبه از دو گونه تتراپلوييد G.barbadense و G.hirstitum مي باشد كه از زماني جديد است ارقام دنياي قديم عمدتا بوسيله دنياي جايگزين شداه اند. پنبه گياهي است ذاتاً چند سالعه كه بطور يكساله كشت مي شود. پنبه بصورت درخت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره كفير يك نوشيدني تخميري

پاورپوینت درباره كفير يك نوشيدني تخميري   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 13 اسلاید                   q كفير معروفترين شير تخميري اسيدي الكلي است كه منشاء آن به كوههاي قفقاز بر مي گردد اما از دهد 1980 به بعد اهميت اين فراورده لبني شناخته شده و تحقيقات وسيعي درمورد بهينه سازي و توليد صنعتي و افزايش دامنه تنوع پذيري اين محصول انجام گرفته است . q در واقع تاريخچه كفير به ق ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی

پاورپوینت درباره استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید:66  اسلاید                     اثر فشار ايزو استاتيك بالا برفعاليتهاي متابوليكي و ريخت شناسي مخمر Saccharomyces cerevisiae v چكيده v v استفاده از فشار ايزو استاتيك بالا در تحقيقات بيولوژيك و مواد غذائي در دهه اخير مورد توجه زيادي قرار گرفته است . در اين پژوهش به منظور بررسي اثر فشار ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره سركه

پاورپوینت درباره سركه  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 29 اسلاید                     تعريف سركه براي سركه در صنايع مختلف تعاريف كم و بيش متفاوتي عنوان شده است. كه از نقطه نظرهاي مختلفي بيان گرديده اند ولي آنچه همگان بر آن نظر دارند اينست كه : سركه فراورده ايست كه در نتيجه ي تخمير الكل و سپس تخمير استيكي مايعات قند دار در اثر فعل و انفعالات  باكت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره تاریخچه قهوه

پاورپوینت درباره تاریخچه قهوه فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 27 اسلاید                   مقدمه : قهوه یک نوشیدنی دم کردنی است که از دانه های برشته شده که معمولا دانه های قهوه از گیاه قهوه نامیده می شود . دانه های قهوه دانه هایی است که بر روی درختان بیش از 70 کشور پرورش می یابد گفته می شود که قهوه سبز دومین کالای پرداد و ستد در جهان پس از نفت خام است . به  ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره طراحی سیستم های آبیاری قطره ای

پاورپوینت درباره طراحی سیستم های آبیاری قطره ای فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 65 اسلاید           بخشی از متن یکنواختی قطره چکان: توازن بین دبی و نیاز آبی •EU=100[1.0-(1.27/n)Cv] • •EU : ضریب یکنواختی خروج آب •n : تعداد قطره چکانهایی که برای هر گیاه بکار می رود (در مورد قطره چکانهای نقطه ای و گیاهان دائم). برای قطره چکانهای خطی می بایست از دو مقدار زیر هر کدام بزرگتر بو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره تولید آنزیمی شربت گلوکز

پاورپوینت درباره تولید آنزیمی شربت گلوکز   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 20 اسلاید                   عنوان: .1دلایل استفاده از روش های آنزیمی .2آنزیم ها ومنابع آن .3تولید اسیدی –آنزیمی شربت گلوکز .4تولید آنزیمی –آنزیمی شربت گلوکز .5خصوصیات رئولوژیکی .6منابع نشاسته دلایل استفاده از روش های آنزیمی ¨روش اسیدی      &n ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره دستگاه تولید مثل در گیاهان عالی – پیدازادان و نهاندانگان

پاورپوینت درباره  دستگاه تولید مثل در گیاهان عالی – پیدازادان و نهاندانگان فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلایدها 23 اسلاید     - نظریه متامورفوز از انگلر درمورد منشا گل: هر گل شاخه کوتاهی با نمو محدود است که برگهای آن تغییر شکل یافته و به اجزاء گل تبدیل شده اند. نظریه دوم : همه اجزاء گل به جزء کاسبرگها نمی تواند منشا برگی داشته باشد.   انواع کاسبرگ کاسبرگ منظم: کاسه گل تقارن محوری خود را حفظ نموده:پامچال و می ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره خاك مسلح

پاورپوینت درباره خاك مسلح فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 35 اسلاید             مقدمه ابداع خاك مسلح توسط هاني ويدال در سال 1963 و گسترش سريع اين فن جديد در پايان دهه 60 نقطه آغازي بود براي پيدايش سيستم‌هاي تسليح خاك. خاك مسلح به ويژه در مورد سيستم‌هاي تسطيحي كه در آنها ضرورت استفاده از روش‌هاي نگهداري خاك در جاهايي كه تسطيح خاك به صورت متناوب بايد انجام پذي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره ماست فوری در ساختار خشک

پاورپوینت درباره ماست فوری در ساختار خشک  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 29 اسلاید                   این اختراع به یک محصول ماست فوری در ساختار خشک مربوط می شود که ممکن است از  طریق مخلوط با اب یا شیر برای تهیه محصول بامزه و بافت قابل قبول و دارای ارزش داروی و تغذیه بالا مجددا ساخته می شود. ماست فورمی از یک شیر تخمیر شده ای است با میکرو ارگانیزم های تولید کننده اسید ل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره Fluidized Bed Dravers خشک کن با بستر سیال

پاورپوینت درباره Fluidized Bed Dravers خشک کن با بستر سیال فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 30 اسلاید                   مقدمه ای بر خشک کردن مواد غذایی v. در اثر کاهش رطوبت ماده غذایی امکان فساد میکروبی از بین می رود  و سرعت واکنشهای  مضر  کم می شود . ضمن اینکه بر روی محصول اثر حفاظتی دارد ،  وزن و حجم  آن  را به میزان چشمگیری کاهش می دهد در نتیجه از هزینه های ح ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره HFCS و كاربرد آن در صنايع غذايي

پاورپوینت درباره HFCS و كاربرد آن در صنايع غذايي  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 55 اسلاید                       مقدمه HFCS   ØHFCS مخفف High Fructose Corn Syrup به معنی شربت ذرت با فروکتوز بالاست.  افزایش روزافزون تقاضا برای قند و نیز افزایش قیمت آن، توجه دانشمندان را معطوف به تولید شیرین‌کننده‌های دیگر کرد. شربت‌های اینورت و یا شربت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره گیاه چای

پاورپوینت درباره گیاه چای  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 87 اسلاید                       پیشگفتار : برخی معتقدند سابقه ی مصرف چای به حدود 4000 سال قبل باز می گردد. از سرزمین چین و مردمان آن هم بعنوان اولین جایگاه چای نام برده می شود. در آن زمان علاوه بر چین در كشورهایی مثل ژاپن، كره، تایلند، ویتنام و هند مردم از چای استفاده می كردند. مصرف چای ب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره گزارشکار عملیات زراعی

پاورپوینت درباره گزارشکار عملیات زراعی  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 41 اسلاید                   گندم در میان گیاهان زراعی گندم با دارا بودن مواد غذایی با ارزشی مانند انواع پروتئین ، ویتامین ها و مواد معدنی حدود 20 % از کالری غذایی جهان را تأمین می کند . این گیاه یک ساله از نظر خانواده به خانواده پو آسه تعلق دارد و دارای دو گونه اهلی و وحشی است . از نظر تجارت جهانی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره پژمردگي آوندي گوجه فرنگي

پاورپوینت درباره پژمردگي آوندي گوجه فرنگي  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 35 اسلاید                   دوعلت اصلي دچار شدن به بيماري  پژمردگي وپلاسيده شدن گوجه فرنگي مربوط به پژمردگي ناشي از فوزاريوم و قارچ ناشي از آفت گياهي مي باشد. پژمردگي فوزاريومي در بين اين دو بيماري متداولتر است در  kansasبه طور كلي در نيمه تابستان زماني كه هوا و خاك درجه حرارت بالاي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی

پاورپوینت درباره  استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 66 اسلاید                   اثر فشار ايزو استاتيك بالا برفعاليتهاي متابوليكي و ريخت شناسي مخمر Saccharomyces cerevisiae vچكيده v vاستفاده از فشار ايزو استاتيك بالا در تحقيقات بيولوژيك و مواد غذائي در دهه اخير مورد توجه زيادي قرار گرفته است. در اين پژوهش به منظور بررسي اثر فشار ايزو استاتيك بر فعاليت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره کنترل و گواهی بذر

پاورپوینت درباره کنترل و گواهی بذر  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 32 اسلاید                   ¨خیار (Cucumis sativus) گیاهی از تیره کدوئیان است که اقسام گوناگون دارد. میوه‌اش درشت و سبز یا سفید رنگ است.   ¨واژه خیار ريشه و بنياد فارسي داشته و از فارسي به زبان عربي وارد شده. ¨ تاريخچه ¨مبدأ خيار را نواحى جنوبى آسيا ( هندوستان ) ذکر کرد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره چغندر قند

پاورپوینت درباره چغندر قند  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 62 اسلاید                                        چغندرقند     نام علمی                Beta Vulgaris   & ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره نقش و بررسی گوشت حلال در بازار جهانی

پاورپوینت درباره نقش و بررسی گوشت حلال در بازار جهانی   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 24 اسلاید                   ای مومنان :غذاهای پاکیزه ای که خدا بر شما حلال کرده است حرام نکنید و از حدود (احکام خدا) تجاوز ننماییدزیرا خداوند متجاوزان را دوست ندارد. از نعمتهای حلال و پاکیزه ای که خدا به شما روزی داده است بخورید و از مخالفت خدایی که به او ایمان دارید بپرهیزید از آنچه خدا روزی شما قرا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره ارزش تغذيه اي گوشت

پاورپوینت درباره ارزش تغذيه اي گوشت  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 20 اسلاید                   اهميت گوشت از ديدگاه تغذيه vگوشت يكي از مهمترين منابع پروتئيني به شمار مي رود غني بودن گوشت از پروتئين ارزشمندي حاوي اسيدهاي آمينه ضروري بدن- مواد معدني و انواع ويتامين ها و نيز انرژي كافي سبب مي شود تا آن را در زمره بهترين و كاملترين مواد غذايي طبقه بندي كرد. vپروتئين گوش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره استخراج در صنایع غذایی

پاورپوینت درباره استخراج در صنایع غذایی   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 33 اسلاید                   üاستخراج در صنایع غذایی به معنای لغوی استحصال و خارج کردن است. üدر فرآوری مواد غذایی را فراهم می کنیم که واکنش های معین انجام شود و محصول به بهترین وجه تولید شود. خارج کردن برخی فاکتورهای خاص به منظور پیشبرد واکنش های اصلی در صنایع غذایی اهمیت دارد. ü کار ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره چربيها و روغنهاي سرخ كردني

پاورپوینت درباره چربيها و روغنهاي سرخ كردني   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 48 اسلاید                   Òروغن سرخ كردني مناسب براي استفاده صنعتي بايد در مقابل اكسيداسيون مقاوم بوده، نقطه دود بالائي داشته، در هنگام سرخ كردن كف زيادي تشكيل نشده، نقطه ذوب پائين، بدون طعم و بو،  داراي ارزش تغذيه اي خوب و عملاً فاقد اسيد هاي چرب ترانس باشد. انواع چربي و روغنهاي سرخ كر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت زیبا درباره اجرای سیاست قیمت تضمینی

پاورپوینت زیبا درباره اجرای سیاست قیمت تضمینی فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 14 اسلاید         بخشی از اسلاید ها : üتصویب قانون افزایش بهره‎وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی در تاریخ  1389/05/06 ماده 33 : از تاريخ تصويب اين قانون، علاوه بر اجرای قانون خريد تضميني محصولات كشاورزي، در قالب بودجه‌هاي ‌سنواتي و اعتبار مصوب، سياست قيمت‌تضميني نيز برقرار مي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره نقش ید در بدن و پیشگیری ا زاختلالات ناشی از کمبود ید در بدن

پاورپوینت درباره نقش ید در بدن و پیشگیری ا زاختلالات ناشی از کمبود ید در بدن فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 34 اسلاید         تیروئید غده ای پروانه ای شکل با وزن تقریبی 15 تا 20 گرم است که در جلوی گردن و روی نای قرار گرفته است .  هر لوب تيروئيد در حالت طبيعي به اندازه بند انتهايي انگشت شست هر فرد مي باشد. لوب هاي تيروئيد در دو طرف ناي قرار مي گيرند و معمولا قابل مشاهده و لمس نيستند. غده تیروئید جزو غدد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره روش های نگه داری مرکبات بعد از برداشت

پاورپوینت درباره روش های نگه داری مرکبات بعد از برداشت پاورپوینت (لینک در پایین صفحه) تعداد اسلاید(33) این فایل پاورپوینت شیوه صحیح برداشت روش های نگه اری پس از برداشت را توضیح خواهد داد. عوامل مﺆثر بر فساد محصولات 1- میکروارگانیسم ها: مانند کپک ها، مخمرها و باکتریها که سبب ایجاد تغییراتی در ماده غذایی می شود. 2- آنزیم ها: میکروب ها دارای انزیم هایی هستند که سبب کاهش کیفیت غذا می شود . همچنین خود ماده غذایی دارای آنزیم های فساد می باشد . 3- رطوبت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره روش هاي نگهداري مواد غذايي به وسيله سرما

پاورپوینت درباره روش هاي نگهداري مواد غذايي به وسيله سرما پاورپوینت (لینک در پایین صفحه) تعدا اسلایدها (35) این فایل پاورپوینت روشهای نگه داری مواد غذایی را تک تک و به وسیله سرما را به طور کامل توضیح خواهد داد. بشر از ابتداي خلقت به موازات تلاش براي  معاش روزانه هميشه در فکر ذخيره و نگهداري مواد غذايي هم بوده است. ممانعت از بروز فساد توسط از ب ي ن بردن عوامل خارج ي و داخل ي و ي ا به تعو ي ق انداختن رشد آنها م ي باشد. نگهدار ي مواد غذا يي &nb ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره طرح توجیهی تولید خیارشور

پاورپوینت درباره طرح توجیهی تولید خیارشور پاورپوینت (لینک در پایین صفحه) تعدا اسلایدها(25)     این فایل پاورپوینت درباره یک طرح برای تولید خیارشو بحث می کند و در پایان سود حالص از این طرح را محاسبه کرده و این شیوه را به عنوان یک روش کسب درآمد و کارآفرینی مهم بیان می کند. ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره زعفران

پاورپوینت درباره زعفران  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 23 اسلاید                   تاریخچه کشت و گسترش زعفران در ایران —کشت زعفران از گذشته های دور در بسیاری از نقاط فلات مرکزی ایران معمول بوده بطوری که عده ای از محققین خاستگاه زعفران را ایالت قدیم ماد ایران می دانند در عصر هخامنشیان برای ساختن انواع عطرها و روغن های معطر و نیز در تهیه نوعی نان برای میهما ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره تاریخچه چای

پاورپوینت درباره تاریخچه چای   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 69 اسلاید                   Òخاستگاه اصلی چای کشور چین است پس از آن هند از تولید کنندگان این محصول است اما بوته چای نخستین بار در حدود 5 هزار سال پیش در چین شناخته شد و در قرن هفدهم هلندی ها این گیاه را به اروپا بردند. Òپیشینه مصرف چای در ایران نیز به قرن هفدهم بر می گردد اما کشت این گیا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره روش هاي نگهداري گوشت

پاورپوینت درباره روش هاي نگهداري گوشت فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 28 اسلاید                   vگوشت ها ممكن است به صورت تازه عمل آوري شده ، خشك شده و يا به روشهاي ديگري فرآوري شوند. vنگهداري گوشت با توجه به اينكه از مهمترين مواد غذايي فساد پذيراند معمولا به وسيله تركيبي از روشهاي نگهداري انجام مي گيرد. vباتوجه به اينكه اكثر گوشتها به علت داشتن رطوبت زياد محيط بسيار ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره کنترل بیوژیکی کپک سفید کاهو با استفاده از سیانو باکتریها

پاورپوینت درباره کنترل بیوژیکی کپک سفید کاهو با استفاده از سیانو باکتریها  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 29 اسلاید                   •سیانو باکتریها یا جلبک های سبز آبی میکروارگانیسم های پروکاریوتی فتوسنتز کننده هستند. •آنها منابع زیستی بوده وبطور مداوم تجدید پذیرند. •درمحیط میتوانند به مواد قابل حل ارگانیک به عنوان ترکیبات خارج سلولی تجزیه شوند. •به عنوان متابولیت های ثانویه شناخته ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره آموزش كاشت گندم

پاورپوینت درباره آموزش  كاشت گندم فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 15 اسلاید         ضد عفوني بذور     بذور گندم را بر روي يك سطح تميز مانند نايلون يا برزنت پهن نموده سپس بذرها را با مقداري آب خيس نموده به حدي كه بذور مرطوب شوند سپس سم را به نسبت مناسب با بذور به طوري آغشته نماييد تا يك لايه سم به بذر چسبيده باشد. براي اختلاط بهتر است از پارو يا بيل استفا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت جامع و کامل درباره نماتد چغندرقند

پاورپوینت جامع و کامل درباره نماتد چغندرقند فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 56 اسلاید           چکیده : نوسانات توليد متأثر از عوامل مختلفي از قبيل تغييرات اقليمي ، آفات و بيماريها ، علفهاي هرز و ... مي باشد . درميان اين عوامل ، نماتد چغندر قند علاوه بر دامنه گسترش بالا بعنوان يكي از مهمترين عوامل محدود كننده كاهش عملكرد در منطقه چناران مي باشد . متأسفانه تكنيكهايكنت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت زیبا و جامع درباره ريزمغذي ها

پاورپوینت زیبا و جامع درباره ريزمغذي ها فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلایدها 42 اسلاید           ريزمغذي ها : ريزمغذيها شامل‌ ويتامين‌ و املاح‌مي‌باشند كه‌ در مقايسه‌ با كربوهيدراتها،پروتئين‌ها و چربي‌ها به‌ مقادير جزئي‌براي‌ فرآيندهاي‌ متابوليكي‌ بدن‌ضروري‌ هستند. بدن انسان برای انجام فعالیت های ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارند در شیر

پاورپوینت درباره عوامل ضد میکروبی طبیعی و  بازدارند در شیر فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 25 اسلاید         مقدمه : اهميت تغذيه اي شير و فرآورده هاي لبني بر هيچ كس پوشيده نيست. شیر، نه تنها یک غذای ضروری است بلکه به عنوان منبعی غنی از عناصر غذایی فعال زیست شناختی نیز به شمار می رود. از روزگاران کهن، شیر گاو به عنوان یک غذای ضروری در بسیاری از غذاهای روزمره به شمار می رفته است. با توجه به ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره گياهان دارويي

پاورپوینت درباره گياهان دارويي فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 22 اسلاید         مقدمه : احساس نیازبه درمان از اساسی ترین وابتدایی ترین تمایلات بشربوده والهه درمان(اسکوالیا)ازمهمترین الهه های مقدس انسان اولیه بوده است(رب النوع یاالهه طب  که نمادآن یک مارمی باشددرتابلو برخی داروخانه ها نیزدیده می شود). مصریان وچینیان باستان درزمره اولین جمعیت های بشری بوده ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره آشنایی با مينوزها

پاورپوینت درباره آشنایی با مينوزها فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 29 اسلاید           بخشی از اسلاید ها : مينوز لكه  مارپيچ برگ : Clerkella lyonetia ) lep:lyonetiidae ) كانون وميزبانها : اين حشره در استانهاي تهران ، مركزي ، خراسان ،  آذربايجان ، كردستان ، باختران و اصفهان روي سيب ، گلابي ، به ، گلاس ، آلبالو  ، آلو  ، گوجه ، آلو ، زال ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت جامع و کامل درباره نخود

پاورپوینت جامع و کامل درباره نخود فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 46 اسلاید         نخود نحوه استفاده : یکی از حبوبات مهم در آش رشته میباشد و خواص درمانی زیادی دارد که در زیر به آن اشاره خواهد شد. خواص : نخود Chickpea نام علمی Cicer arietinum   گياه شناسي نخود گياهي است يكساله و از خانواده حبوبات كه بلندي بوته آن به حدود 30 سانتيمتر مي رسد . ساقه اين گياه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره گزارش کارآموزی دانه هاي روغني ( سويا و ذرت )

پاورپوینت درباره گزارش کارآموزی دانه هاي روغني ( سويا و ذرت ) فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 38 اسلاید           مقدمه :  سويا كه آن را به انگليسي soybean مي‌نامند گياهي است كه اكثرا" بخاطر دانه اش در دنيا كشت مي‌شود از دانه ي اين نبات روغن استخراج مي‌گردد كه در تهيه ي روغن نباتي وتغذيه ي انسان به كار مي‌رود از كنجاله ي سويا نيز كه داراي مقدار زيادي پروتيين مرغوب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره آشنایی با انگـور

پاورپوینت درباره آشنایی با انگـور فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 14 اسلاید           انگور و آفرينش انگور، شراب، باده و مستی حتی زمانی که تنها با نامشان نردِ عشق می‌باختم برايم عظمتی داشتند. خلقتِ انگور به گمانم هم‌عنان با خلقتِ آدمی باشد. انگور، حامل رازهاست و حامله‌ی شراب. انگورِ سفينه‌ی مستی است؛ مستی و راستی. شايد حکمتی باشد در اينکه گا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره کنسرو هلو

پاورپوینت درباره کنسرو هلو فرمت فایل : power point (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید: 10 اسلاید             کنسروهلو هلو رسیده را می توانید انتخاب کنید ، میوه های تازه بالغ از کیفیت مطلوبی برای غذا خوردن و یا پخت و پزهستند.   هلو شربت قند می تواند بسیار در نور ، نور متوسط و یا بسته بندی می شود . آنها همچنین می توانند در آب بسته بندی شده باشد ، آب سیب یا آب انگور سفید.   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره كود در زراعت ديم

پاورپوینت درباره كود در زراعت ديم فرمت فایل : power point (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید: 10 اسلاید         مقدمه مي‌دانيم هر ماده‌اي كه حاوي مقداري عناصر و مواد غذايي براي گياه باشد كود ناميده مي‌شود. ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره تحقیق سبزي كاري

پاورپوینت درباره تحقیق سبزي كاري فرمت فایل : power point (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید: 33 اسلاید         بخشی از متن گرچه امروز مطابق اصول و قواعد فني مي ‌ توان با اصلاح سخت ‌ ترين و بدترين زمينها از آن استفاده كرد ولي اين اصلاح نسبت به وضعيت زمين كه از چه نوع باشد فرصت زيادي را توأم با خرج بسيار در بر دارد كه از موضوع عملي كه ما مي ‌ خواهيم انجام دهيم به دور است، زيرا در اين كتاب ما ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان
تعداد صفحه(10):