فروشگاه تخصصی دانشجویی پارس

فروشگاه تخصصی فروش فایل ها و تحقیقات دانشجویی و قطعه کدهای برنامه نویسی و ویدیو های آموزشی

اطلاعیه فروشگاه

توجه : به لطف خداوند متعادل و تلاش مضاعف و پشتیبانی خوب فایل سل سایت پارس هم اکنون به رتبه 1 در فایل سل دست پیدا کرده است توجه : دانشجویان و افرادی که قصد خرید دارند و ایمیل ندارند برای خرید میتوانند ایمیل مدیر فروشگاه را به آدرس moradi.infomail@gmail.com وارد کنند و با این ایمیل و شماره تلفن خودتون اقدام به خرید کنید و در صورت مشکل میتوانید با شماره پشتیبانی فروشگاه در تلگرام با شماره 09398634021 ارتباط برقرار کنید

تحقیق در مورد کشمش(کارآموزی و تحقیق)

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل :  .doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد صفحه : 40 صفحه


 قسمتی از متن .doc : 

 

فصل اول : مقدمه

1ـ1 تاريخچه انگور

انگور يكي از ميوه هاي مهم وقديمي دنيا مي باشد كه مورد استفاده بشر قرار گرفته است . كشت تاكستان هاي بزرگ مورد توجه پادشاهان ايران بوده است . چنانكه مي گويند انوشيروان ساساني علاقه وافري به انگور داشته و به كشاورزاني كه داراي باغ هاي انگور پربار و بزرگ بودند خلعت و انعام مي داده و به وسعت زمين هاي آنها مي افزوده است .

به طور كلي دو نظريه متفاوت در مورد ديرينگي انگور وجود دارد، عده اي از آگاهان معتقدند كه انگور حتي پيش از پيدايش غلات مورد استفاده بشر قرار گرفته است .

عده اي ديگر ديرينگي انگور را درحدود 6 تا 7هزار سال تخمين مي زنند . بر طبق اين نظر متخصصين ، كاشت انگور حداقل از 2هزار سال پيش از ميلاد در كشور ايران متداول بوده است .

كشور ايران يكي از سرزمين هاي اوليه كشت انگور در جهان به شمار مي رود .

بيشتر گياه شناسان معتقدند كه مبدا كشت انگور در آسياي صغير ، حدفاصل درياي سياه و درياي خزر مي باشد و از اين منطقه به تمام دنيا گسترش يافته است .

آدولف پيكته در نتيجه بررسي كتاب هاي زبان شناسي در كتاب خود درباره مو بدين نتيجه رسيده است كه عرب ها و سامي ها شراب را مي شناخته اند و وسيله انتشار آن به كليه كشورهايي كه مهاجرت كرده اند بوده و به مصر و هندوستان و اروپا آورده اند و به ويژه چون در اغلب اين نواحي اين گياه به طور وحشي وجود داشته عمل انتشار تسهيل شده است.

1-2سطح زير كشت انگور در جهان

انگور يكي از مهمترين ميوه هايي است كه از ديرباز تاكنون به مقدار زياد و به اشكال مختلف مورد استفاده بشر قرار گرفته است . توليد و پرورش انگور در قاره هاي مختلف به دليل متفاوت بودن شرايط اقليمي ، داراي سطوح زير كشت گوناگوني است كه به ترتيب اهميت در جدول1-1 ارائه شده است .

جدول1-1 سطوح زير كشت انگور در قاره هاي مختلف جهان

نام قاره مساحت زير كشت درصدكل

 

اروپا 409/7 15/75

آسيا 476/1 15

آمريكا 516/0 23/5

آفريقا 458/0 62/4

 

از مهمترين كشورهاي توليدكننده انگور ، مي توان اسپانيا ، ايتاليا ،فرانسه ، شوروي سابق (جمهوري هاي آذربايجان ، گرجستان ، ارمنستان) ، آرژانتين ، شيلي و پرتقال را نام برد .

طبق برآوردهاي آماري فائو ، سطح زير كشت انگور در جهان 8369000هكتار و مقدار انگور توليدي 571818000 تن مي باشد .

1-3سطح زير كشت انگور در ايران

از لحاظ توليد ، استان خراسان 9/18درصد از كل توليد را به خود اختصاص داده و در جايگاه نخست قراردارد .

استان هاي فارس ، همدان ، آذربايجان شرقي و قزوين در رتبه هاي بعدي توليد قرار دارند.

متوسط ميزان توليد در يك هكتار آبي كشور 5/11 تن است كه بالاترين آن 22 تن متعلق به استان كهكيلويه و بويراحمد و كمترين راندمان توليد آبي 2 تن متعلق به استان سيستان و بلوچستان مي باشد . شايان ذكر است كه انگور توليدي ساليانه كشور 2505 هزار تن مي باشد .

73 كارخانه كشور با جذب 800 هزار تن از اين توليدات ، 18 هزار تن كنسانتره آب انگور ، 20هزارتن

آب انگور و 120 هزار تن كشمش توليد مي كنند و 30 كارخانه توليد كنسانتره آب انگور به ظرفيت 1500 تن در سال از طرح هاي در حال احداث در اين رشته از صنايع است .

1-4 مناطق مستعد كشت انگور

دامنه اكولوژيكي مو بسيار وسيع بوده و بين عرض هاي جغرافيايي 16 تا 51 درجه و ارتفاع صفر تا 1400 متر از سطح دريا ديده مي شود ، ولي مناسب ترين عرض جغرافيايي براي كشت مو 34 تا 39 درجه مي باشد به شرطي كه ساير محدوديت هاي آب و هوايي از جمله سرماي زياد و گرماي شديد و رطوبت زياد مانع از توليد مطلوب انگور نباشد . با توجه به مراتب فوق مي توان گفت آب و هواي معتدل براي موكاري بسيار مساعد بوده و به علت حرارت كافي و تابش نور بيشتر و پوشش ابري كمتر براي توليد انگور با كميت بيشتر و كيفيت بالاتر مناسب مي باشد .

1-5 طبقه بندي انگور

معمولا انگور را بر اساس مولفه هاي ؛ سن ميوه دهي و باردهي نهال انگور ، زمان رسيدن ،

بازده ، ارقام بومي يا خارجي ، رنگ انگور( قرمز يا سفيد) و نوع مصرف طبقه بندي مي كنند.

امروزه در تجارت انگور را از لحاظ نوع استفاده به 3 گروه زير تقسيم مي نمايند كه عبارتند از :

1-ارقام تازه خوري ؛ مهمترين ارقام تازه خوري دنيا عبارت از موسكات ، كاردينال ، پرلت و چند رقم ديگر است . در ايران رقم هاي ياقوتي ، خليلي ، عسگري ، بي دانه قرمز و سفيد ، فخري ، ريش بابا ، حسيني ، رشه ، شيرازي ، تبرزه ، لعل سفيد و قرمز ، قزل اوزوم و تعداد ديگر از معروفيت بيشتري برخوردارند .

2-ارقام خشكباري ؛ كه براي توليد كشمش از آن استفاده مي شود . در دنيا رقم تامسون

بي دانه اختصاصا براي كشمش به كار مي رود . در ايران براي تهيه كشمش از رقم بي دانه قرمز و سفيد ، عسگري و از بعضي ارقام دانه دار مانند پيكاني ، فخري ، تبرزه نيز استفاده مي شود . شايان ذكر است كه براي تهيه كمپوت و كنسرو نيز استفاده مي گردد .

3- ارقام آب گيري ؛ براي تهيه آب ، كنسانتره ، صنايع تخميري و تهيه الكل در آمريكا و در ايران ارقام بي دانه سفيد و قرمز و انگور سياه كردستان و بعضي از ارقام پرآب ديگر به كار مي روند . همچنين در صنايع تخميري براي تهيه الكل صنعتي و طبي و سركه ارقام مختلف با كيفيت پايين مورد استفاده قرار مي گيرند .

1-6 ارقام انگور

كشور ايران كه قسمت اصلي و مركزي فلات ايران را تشكيل مي دهد به عنوان موطن اصلي تاك يا انگور شناخته شده است و به عقيده بيشتر دانشمندان ، انگور دنياي قديم"ويتيس وينيفرا" كه مادر 90درصد انگورهاي كشت شده فعلي مي باشد ، از اين قسمت دنيا منتشر شده است . هم اكنون نيز گونه هاي وحشي و نيمه وحشي اين گونه در دره هاي كوه هاي زاگرس ديده مي شود كه هنوز هم براي اصلاح ارقام انگورهاي فعلي مورد استفاده جهت اصلاح نباتات مي باشد . سابقه اهلي كردن و كشت و كار آن به اندازه قدمت تاريخ و تمدن اين سرزمين كهنسال است .

واريته هاي بسيار متنوعي از اين درخت درتمام مناطق كشور ، گرمسيري و سردسيري پرورش داده مي شود، در مناطق گرمسير ارقام زودرس و در سردسير ارقام ديررس كاشته مي شود . طبق بررسي كارشناسان كشاورزي ايران در مناطق مختلف ايران بيش از 300 رقم مختلف انگور كاشته مي شود . البته اهميت زراعي و اقتصادي همه اين ارقام يكسان نيست و هر رقم بسته به شرايط آب و هوا و نوع استفاده از آن اهميت خاص دارد .

در بين آنها ارقامي وجود دارد كه اهميت اقتصادي مملكتي و جهاني دارد مانند انگور کشمش بی دانه.

ارقام عمده تجارتي ايران بيشتر از هفت هشت رقم بيشتر نيست .

1-7 برداشت انگور

مهمترين صفات و مشخصاتي كه مي بايست به هنگام برداشت انگور مورد توجه قرار گيرد به شرح زير مي باشد :

خوشه انگور مي بايد از لحاظ خواص ظاهري مانند شكل و رنگ ، نمايانگر اصالت شكل ظاهري رقم خود در سطح عالي باشد . به عنوان مثال بزرگي يا كوچكي بيش از حد حبه ها و خوشه ها و همين طور يكنواختي ابعاد حبه ها ، متراكم و يا تنك بودن خوشه ها ، آثار ظاهري آفات مختلف ، لكه دار بودن حبه ها به ويژه يكنواختي رنگ خوشه ها و يكدستي آنها از لحاظ مرغوبيت محصول ، بازاريابي و جلب توجه مشتري نقش مهمي برعهده دارند .



پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 11,000 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
file6_1297377_1364.zip123k