فروشگاه تخصصی فروش فایل ها و تحقیقات دانشجویی و قطعه کدهای برنامه نویسی و ویدیو های آموزشی

دسته بندی محصولات

محبوبترین محصولات

اطلاعیه فروشگاه

توجه : به لطف خداوند متعادل و تلاش مضاعف و پشتیبانی خوب فایل سل سایت پارس هم اکنون به رتبه 10 در فایل سل دست پیدا کرده است توجه : دانشجویان و افرادی که قصد خرید دارند و ایمیل ندارند برای خرید میتوانند ایمیل مدیر فروشگاه را به آدرس moradi.infomail@gmail.com وارد کنند و با این ایمیل و شماره تلفن خودتون اقدام به خرید کنید و در صورت مشکل میتوانید با شماره پشتیبانی فروشگاه در تلگرام با شماره 09398634021 ارتباط برقرار کنید

تحقیق در مورد کشمش(کارآموزی و تحقیق)

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل :  .doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد صفحه : 40 صفحه


 قسمتی از متن .doc : 

 

فصل اول : مقدمه

1ـ1 تاريخچه انگور

انگور يكي از ميوه هاي مهم وقديمي دنيا مي باشد كه مورد استفاده بشر قرار گرفته است . كشت تاكستان هاي بزرگ مورد توجه پادشاهان ايران بوده است . چنانكه مي گويند انوشيروان ساساني علاقه وافري به انگور داشته و به كشاورزاني كه داراي باغ هاي انگور پربار و بزرگ بودند خلعت و انعام مي داده و به وسعت زمين هاي آنها مي افزوده است .

به طور كلي دو نظريه متفاوت در مورد ديرينگي انگور وجود دارد، عده اي از آگاهان معتقدند كه انگور حتي پيش از پيدايش غلات مورد استفاده بشر قرار گرفته است .

عده اي ديگر ديرينگي انگور را درحدود 6 تا 7هزار سال تخمين مي زنند . بر طبق اين نظر متخصصين ، كاشت انگور حداقل از 2هزار سال پيش از ميلاد در كشور ايران متداول بوده است .

كشور ايران يكي از سرزمين هاي اوليه كشت انگور در جهان به شمار مي رود .

بيشتر گياه شناسان معتقدند كه مبدا كشت انگور در آسياي صغير ، حدفاصل درياي سياه و درياي خزر مي باشد و از اين منطقه به تمام دنيا گسترش يافته است .

آدولف پيكته در نتيجه بررسي كتاب هاي زبان شناسي در كتاب خود درباره مو بدين نتيجه رسيده است كه عرب ها و سامي ها شراب را مي شناخته اند و وسيله انتشار آن به كليه كشورهايي كه مهاجرت كرده اند بوده و به مصر و هندوستان و اروپا آورده اند و به ويژه چون در اغلب اين نواحي اين گياه به طور وحشي وجود داشته عمل انتشار تسهيل شده است.

1-2سطح زير كشت انگور در جهان

انگور يكي از مهمترين ميوه هايي است كه از ديرباز تاكنون به مقدار زياد و به اشكال مختلف مورد استفاده بشر قرار گرفته است . توليد و پرورش انگور در قاره هاي مختلف به دليل متفاوت بودن شرايط اقليمي ، داراي سطوح زير كشت گوناگوني است كه به ترتيب اهميت در جدول1-1 ارائه شده است .

جدول1-1 سطوح زير كشت انگور در قاره هاي مختلف جهان

نام قاره مساحت زير كشت درصدكل

 

اروپا 409/7 15/75

آسيا 476/1 15

آمريكا 516/0 23/5

آفريقا 458/0 62/4

 

از مهمترين كشورهاي توليدكننده انگور ، مي توان اسپانيا ، ايتاليا ،فرانسه ، شوروي سابق (جمهوري هاي آذربايجان ، گرجستان ، ارمنستان) ، آرژانتين ، شيلي و پرتقال را نام برد .

طبق برآوردهاي آماري فائو ، سطح زير كشت انگور در جهان 8369000هكتار و مقدار انگور توليدي 571818000 تن مي باشد .

1-3سطح زير كشت انگور در ايران

از لحاظ توليد ، استان خراسان 9/18درصد از كل توليد را به خود اختصاص داده و در جايگاه نخست قراردارد .

استان هاي فارس ، همدان ، آذربايجان شرقي و قزوين در رتبه هاي بعدي توليد قرار دارند.

متوسط ميزان توليد در يك هكتار آبي كشور 5/11 تن است كه بالاترين آن 22 تن متعلق به استان كهكيلويه و بويراحمد و كمترين راندمان توليد آبي 2 تن متعلق به استان سيستان و بلوچستان مي باشد . شايان ذكر است كه انگور توليدي ساليانه كشور 2505 هزار تن مي باشد .

73 كارخانه كشور با جذب 800 هزار تن از اين توليدات ، 18 هزار تن كنسانتره آب انگور ، 20هزارتن

آب انگور و 120 هزار تن كشمش توليد مي كنند و 30 كارخانه توليد كنسانتره آب انگور به ظرفيت 1500 تن در سال از طرح هاي در حال احداث در اين رشته از صنايع است .

1-4 مناطق مستعد كشت انگور

دامنه اكولوژيكي مو بسيار وسيع بوده و بين عرض هاي جغرافيايي 16 تا 51 درجه و ارتفاع صفر تا 1400 متر از سطح دريا ديده مي شود ، ولي مناسب ترين عرض جغرافيايي براي كشت مو 34 تا 39 درجه مي باشد به شرطي كه ساير محدوديت هاي آب و هوايي از جمله سرماي زياد و گرماي شديد و رطوبت زياد مانع از توليد مطلوب انگور نباشد . با توجه به مراتب فوق مي توان گفت آب و هواي معتدل براي موكاري بسيار مساعد بوده و به علت حرارت كافي و تابش نور بيشتر و پوشش ابري كمتر براي توليد انگور با كميت بيشتر و كيفيت بالاتر مناسب مي باشد .

1-5 طبقه بندي انگور

معمولا انگور را بر اساس مولفه هاي ؛ سن ميوه دهي و باردهي نهال انگور ، زمان رسيدن ،

بازده ، ارقام بومي يا خارجي ، رنگ انگور( قرمز يا سفيد) و نوع مصرف طبقه بندي مي كنند.

امروزه در تجارت انگور را از لحاظ نوع استفاده به 3 گروه زير تقسيم مي نمايند كه عبارتند از :

1-ارقام تازه خوري ؛ مهمترين ارقام تازه خوري دنيا عبارت از موسكات ، كاردينال ، پرلت و چند رقم ديگر است . در ايران رقم هاي ياقوتي ، خليلي ، عسگري ، بي دانه قرمز و سفيد ، فخري ، ريش بابا ، حسيني ، رشه ، شيرازي ، تبرزه ، لعل سفيد و قرمز ، قزل اوزوم و تعداد ديگر از معروفيت بيشتري برخوردارند .

2-ارقام خشكباري ؛ كه براي توليد كشمش از آن استفاده مي شود . در دنيا رقم تامسون

بي دانه اختصاصا براي كشمش به كار مي رود . در ايران براي تهيه كشمش از رقم بي دانه قرمز و سفيد ، عسگري و از بعضي ارقام دانه دار مانند پيكاني ، فخري ، تبرزه نيز استفاده مي شود . شايان ذكر است كه براي تهيه كمپوت و كنسرو نيز استفاده مي گردد .

3- ارقام آب گيري ؛ براي تهيه آب ، كنسانتره ، صنايع تخميري و تهيه الكل در آمريكا و در ايران ارقام بي دانه سفيد و قرمز و انگور سياه كردستان و بعضي از ارقام پرآب ديگر به كار مي روند . همچنين در صنايع تخميري براي تهيه الكل صنعتي و طبي و سركه ارقام مختلف با كيفيت پايين مورد استفاده قرار مي گيرند .

1-6 ارقام انگور

كشور ايران كه قسمت اصلي و مركزي فلات ايران را تشكيل مي دهد به عنوان موطن اصلي تاك يا انگور شناخته شده است و به عقيده بيشتر دانشمندان ، انگور دنياي قديم"ويتيس وينيفرا" كه مادر 90درصد انگورهاي كشت شده فعلي مي باشد ، از اين قسمت دنيا منتشر شده است . هم اكنون نيز گونه هاي وحشي و نيمه وحشي اين گونه در دره هاي كوه هاي زاگرس ديده مي شود كه هنوز هم براي اصلاح ارقام انگورهاي فعلي مورد استفاده جهت اصلاح نباتات مي باشد . سابقه اهلي كردن و كشت و كار آن به اندازه قدمت تاريخ و تمدن اين سرزمين كهنسال است .

واريته هاي بسيار متنوعي از اين درخت درتمام مناطق كشور ، گرمسيري و سردسيري پرورش داده مي شود، در مناطق گرمسير ارقام زودرس و در سردسير ارقام ديررس كاشته مي شود . طبق بررسي كارشناسان كشاورزي ايران در مناطق مختلف ايران بيش از 300 رقم مختلف انگور كاشته مي شود . البته اهميت زراعي و اقتصادي همه اين ارقام يكسان نيست و هر رقم بسته به شرايط آب و هوا و نوع استفاده از آن اهميت خاص دارد .

در بين آنها ارقامي وجود دارد كه اهميت اقتصادي مملكتي و جهاني دارد مانند انگور کشمش بی دانه.

ارقام عمده تجارتي ايران بيشتر از هفت هشت رقم بيشتر نيست .

1-7 برداشت انگور

مهمترين صفات و مشخصاتي كه مي بايست به هنگام برداشت انگور مورد توجه قرار گيرد به شرح زير مي باشد :

خوشه انگور مي بايد از لحاظ خواص ظاهري مانند شكل و رنگ ، نمايانگر اصالت شكل ظاهري رقم خود در سطح عالي باشد . به عنوان مثال بزرگي يا كوچكي بيش از حد حبه ها و خوشه ها و همين طور يكنواختي ابعاد حبه ها ، متراكم و يا تنك بودن خوشه ها ، آثار ظاهري آفات مختلف ، لكه دار بودن حبه ها به ويژه يكنواختي رنگ خوشه ها و يكدستي آنها از لحاظ مرغوبيت محصول ، بازاريابي و جلب توجه مشتري نقش مهمي برعهده دارند .


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 11,000 تومان

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
file6_1297377_1364.zip123k





ویدئو آموزشی کسب درآمد میلیونی با بازاریابی فایل در وردپرس(آموزش توسط رتبه 10 فایل سل)

ویدئو آموزشی کسب درآمد میلیونی با بازاریابی فایل در وردپرس(آموزش توسط رتبه 10 فایل سل) فرمت فایل : MPG- نوع فایل (ویدئو-قابل نمایش روی کامپیوتر و رسانه های دیجیتال)   تعداد فایل ها : 3 فایل ویدیویی(3 بخش)   کیفیت فایل ها : عالی(Full Hd)   حجم فایل های ویدیویی : 230 مگابایت    توضیح محصول : این ویدئو بطور کامل بازاریابی فایل توسط وردپرس را معرفی و آموزش داده است مدرس این ویدئو مدیر فروشگاه پارس است که دارای رتبه کل 10 در فایل سل و رتبه یک فروش در ...

توضیحات بیشتر - دانلود 49,000 تومان

نظرسنجی

کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست