فروشگاه تخصصی دانشجویی پارس

فروشگاه تخصصی فروش فایل ها و تحقیقات دانشجویی و قطعه کدهای برنامه نویسی و ویدیو های آموزشی

اطلاعیه فروشگاه

توجه : به لطف خداوند متعادل و تلاش مضاعف و پشتیبانی خوب فایل سل سایت پارس هم اکنون به رتبه 1 در فایل سل دست پیدا کرده است توجه : دانشجویان و افرادی که قصد خرید دارند و ایمیل ندارند برای خرید میتوانند ایمیل مدیر فروشگاه را به آدرس moradi.infomail@gmail.com وارد کنند و با این ایمیل و شماره تلفن خودتون اقدام به خرید کنید و در صورت مشکل میتوانید با شماره پشتیبانی فروشگاه در تلگرام با شماره 09398634021 ارتباط برقرار کنید

تحقیق در مورد تغذیه

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل :  .doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد صفحه : 38 صفحه


 قسمتی از متن .doc : 

 

نگرشی کلی بر تغذیه

تغذیه علمی است که از تغییر و تبدیل غذا در بدن و شرکت مواد مغذی در بافتها بعد از هضم و جذبشان،عمل مواد مذکور در فعل و انفعالات بیولوژیکی بدن و بالاخره دفع آنها صحبت می کند.مواد مغذی در غذا اجزاء شیمیایی تشکیل دهنده غذایی هستند که در بدن سه نقش عمده،ایجاد انرژی،تنظیم اعمال بدن،و یا عمل رشد و ترمیم بافتهای بدن را به عهده دارند.

علم تغذیه علم نسبتاً جوانی است که از سال 1934 شناخته شده است.مانند سایر علوم،

تغذیه نیز متکی به علوم از قبیل شیمی،میکرو بیولوژی،فیزیولوژی،پزشکی، و بالاخره بیولوژی سلولی است.

اگر چه مطالعات شکل یافته بر روی تغذیه در قرن بیستم شروع شد ولی چندین آزمایش تجربی بر روی این موضوع مربوط به قبل از این دوره می باشد.شنیدر Schneider

تاریخچه تغذیه را به سه عنصر طبیعی ،تجزیه شیمیایی و بیولوژی تقسیم کرده است.

عصر سلولی یا ملکولی را نیز می توان به سه عنصر قبلی اضافه کرد،در این عصر تأکید بیشتر بر روی مطالعه تغذیه داخل سلولی شده است.

عصر طبیعی :

در این عصر مردم عقاید مبهم و خرافی از قبیل قدرت " معجزه" قدرت شفا دهی و ارزش طبی نسبت به غذا ها داشتند.همچنانکه که میلیون ها نفر امروزه به ضروری بودن

غذا برای ادامه زندگی آگاهند،مردمان اوّلیه نیز باین موضوع پی برده بودند ولی اطلاع چندانی در مورد ارزش غذایی غذاهای مختلف نداشتند.در آخر این عصر اولین آزمایش تجربی توسط پزشک انگلیسی به نام لیند Lind انجام شد.این پزشک سعی کرد که بیماران مبتلی به اسکوربوت را معالجه کند و بدین جهت به 11 دریانورد شش ماده غذایی مختلف تجویز کرد و دریافت که لیمو و یا آب آن در شفا بخشیدن به این بیماری مؤثر

می باشد.

عصر تجزیه شیمیایی :

در این عصر لاوازیه که بعنوان پدر تغذیه،شناخته شده است،کار خود را بر روی مطالعه تنفس،اکسیداسیون و کالری سنجی ،که همه در مورد استفاده قرار گرفتن انرژی غذایی است،بنا نهاد.کار لاوازیه بر روی اکسیژن مصرفی با و یا بدون غذا در هنگام کار بر روی

خوکچه هندی،اولین تحقیقی بود که ارتباط بین تولید گرما و اکسیژن مصرفی در بدن را

نشان داد.

در این عصر کربن،هیدروژن و ازت موجود در ترکیبات آلی را بوسیله روشهای شیمیایی تعیین کردند و عقیده بر این بود که یک رژیم کافی بایستی حاوی پروتئین ، کربوهیدرات

و چربی باشد.بدین جهت اقدام به تهیه شیر سنتیک(شامل سه ماده فوق به همان نسبتی که در شیر گاو وجود دارد )کردند.تغذیه شیر خوار با چنین شیری باعث مرگ او گردید و لذا

نتیجه گرفتند که شیر گاو علاوه بر سه ماده فوق می بایستی دارای بعضی از مواد ناشناخته دیگر نیز باشد.

عصر بیولوژی :

اوایل این قرن عوامل بسیاری که خواصی مشابه ویتامین داشتند کشف گردید.و بالاخره در سال1940 چهار ویتامین محلول در چربی، و هشت ویتامین محلول در آب کشف و جهت

تغذیه انسان ضروری شناخته شد.از سال 1940 تا کنون فقط دو ویتامین ضروری، اسید- فولیک و ویتامین B12 شناخته شده است.

در همین عصر،خاکستر املاح رژیم مورد مطالعه قرار گرفت و ثابت شد که از مخلوطی از

عناصر پیچیده تشکیل شده است.تا کنون بیش از 20 عنصر از این مخلوط پیچیده بعنوان عنصر ضروری برای انسان شناخته شده است.ضروری بودن چند عنصر شناخته شده دیگر هنوز مشخص نشده است.

از سال 1960 به بعد تأکید در تحقیقات تغذیه ای از شناخت اجزاء ضروری به مطالعه ارتباط و همبستگی میان مواد مغذی،نقش دقیق بیولوژیکی آنها و تعیین تعداد مورد لزوم

و اثر آماده سازی غذا بر روی کیفیت مواد مغذی غذاها ، تغییر کرده است.

عصر سلولی یا ملکولی :

از سال 1955 با پیشرفت در فن و پیدایش میکروسکوپ الکترونی،الترا سانتریفیوژ و بکار

بردن ایزوتوپ های رادیو اکتیو،امکان مطالعه احتیاجات تغذیه و متابولیسم هر سلول و حتی اجزاء یا ارگانهای داخل سلول بیشتر شده است.

در زمان حاضر اطلاعات زیادی در مورد ساختمان سلول و نقش حیاتی و پیچیده ای که

مواد مغذی در رشد،نمو و نگهداری سلول دارند،در دست است.تغذیه سلول جهت تغذیه بافت،که مجموعه ای از سلول هاست، ضروری است و تغذیه بافت نیز جهت تغذیه ارگانهای بدن لازم است.

وضع کنونی :

اکنون حدود بیش از 100 سال از اولین تحقیقات که نشان داد که علاوه بر کربوهیدرات،

چربی و پروتئین مواد دیگری برای رشد و نمو طبیعی لازم است میگذرد.تاکنون بیش از 45 ماده مغذی برای اعمال طبیعی بدن لازم شناخته شده است.فقدان هر کدام،بدون در نظر گرفتن مقدار لازم،می تواند بر روی عمل همه بدن اثر بگذارد.



پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 11,000 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کمک به هزینه درمان بیماران سرطانی

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
file154_1626245_4687.zip39.1k