فروشگاه تخصصی فروش فایل ها و تحقیقات دانشجویی و قطعه کدهای برنامه نویسی و ویدیو های آموزشی

دسته بندی محصولات

محبوبترین محصولات

09187363847

اطلاعیه فروشگاه

توجه : به لطف خداوند متعادل و تلاش مضاعف و پشتیبانی خوب فایل سل سایت پارس هم اکنون به رتبه 12 در فایل سل دست پیدا کرده است توجه : دانشجویان و افرادی که قصد خرید دارند و ایمیل ندارند برای خرید میتوانند ایمیل مدیر فروشگاه را به آدرس moradi.infomail@gmail.com وارد کنند و با این ایمیل و شماره تلفن خودتون اقدام به خرید کنید و در صورت مشکل میتوانید با شماره پشتیبانی فروشگاه در تلگرام با شماره 09398634021 ارتباط برقرار کنید

مقاله تخمين مدت زمان خشک‌ شدن مواد غذايي با استفاده از بينايي کامپيوتر و شبکه عصبي

مقاله تخمين مدت زمان خشک‌ شدن مواد غذايي با استفاده از بينايي کامپيوتر و شبکه عصبي

فرمت فایل : word (قابل ویرایش) تعداد صفحات : 16 صفحه

 

 

 

 

 

 

 چکيده

بينايي کامپيوتر يکي از پرکابردترين فن آوري‌هاي مورد استفاده در صنايع غذايي و کشاورزي نوين است. بيشترين کاربرد بينايي کامپيوتر در آزمايشگاه‌هاي کنترل کيفيت مي‌باشد. در مقاله حاضر سيستمي مبتني بر بينايي کامپيوتر و شبکه عصبي براي تخمين مدت زمان خشک‌شدن مواد غذايي ارائه شده است. آزمايش­­ها بر روي فرايند خشک‌شدن کدوحلوايي اسمزي با استفاده از جريان هواي گرم انجام گرفته است. در اين آزمايش، تصويري از يک قطعه کدوحلوايي تهيه شده و به سيستم داده مي‌شود. سپس با استفاده از الگوريتم‌هاي پردازش تصوير محل کدوحلوايي در تصوير تعيين شده و تعدادي از ويژگي‌هاي آن شامل مساحت، همگني، کنتراست و آنتروپي تصوير استخراج مي‌شود. ويژگي‌هاي استخراج شده به يک شبکه عصبي پرسپترون چند لايه داده شده تا مدت زمان قرار گرفتن قطعه کدوحلوايي در فرايند خشک‌شدن را تعيين کند. نتايج آزمايش­ها نشان مي‌دهد خطاي تخمين مدت زمان خشک‌شدن کدوحلوايي حدود 1 ساعت است. اين نتايج براي چنين سيستمي بسيار خوب به نظر مي‌رسد.

 

1- مقدمه

امروزه افزايش جمعيت و محدوديت منابع طبيعي باعث ايجاد يک مشکل جهاني به نام بحران غذا شده است. توليد و فراوري محصولات کشاورزي با روش‌هاي سنتي بازدهي کمي دارد و مقرون به صرفه نيست. بنابراين مکانيزاسيون سيستم‌هاي کشاورزي و استفاده از فناوري‌هاي نوين در توليد و فراوري مواد غذايي امري اجتناب ناپذير است. بينايي کامپيوتر[1] (بينايي ماشين) يکي از شاخه‌هاي بسيار مهم از هوش مصنوعي مي‌باشد که کاربرد‌هاي فراواني در صنايع غذايي، خصوصا در آزمايشگاه‌هاي کنترل کيفيت دارد. سيستم‌هاي کنترل کيفيت مبتني بر بينايي کامپيوتر در شيلات، کشتارگاه‌هاي دام و طيور، محصولات باغي و صنايع لبني و ... مورد استفاده قرار مي‌گيرد [1].

به طور کلي يک سيستم بينايي کامپيوتر شامل بخش تجهيزات اخذ تصوير و نرم‌افزار پردازش تصوير مي‌باشد. تجهيزات اخذ تصوير شامل سيستم نورپردازي، دوربين و در صورت لزوم کارت اخذ تصوير است. مرحله اخذ تصوير در سيستم بينايي کامپيوتر نقش بسيار موثري در کارايي کل سيستم دارد. انتخاب روش نورپردازي، چينش سيستم نورپردازي و نوع دوربين و تنظيمات آن، کيفيت تصوير را تحت تاثير قرار مي‌دهد. پس از دريافت تصوير، الگوريتم‌هاي پردازش تصوير بر روي تصوير ورودي اعمال شده تا اطلاعات لازم از آن استخراج شود. بخش نرم‌افزاري سيستم‌هاي بينايي کامپيوتر مي‌تواند علاوه بر الگوريتم‌هاي پردازش تصوير، از ساير ابزارهاي هوش‌مصنوعي مانند شبکه‌هاي عصبي نيز براي هوشمند کردن و انجام خودکار عمليات استفاده نمايند.

يکي از مهمترين کاربرد‌هاي سيستم بينايي کامپيوتر در بررسي تغييرات رنگ و پارامترهاي تصويري مواد غذايي در طول فرايند خشک کردن آنها است. فرناندز[2] و همکارانش کاربرد بينايي کامپيوتر در خشک کردن حلقه‌هاي سيب را مورد مطالعه قرار داده‌اند [2]. کروکيدا[3] و همکارانش سينتيک تغييرات رنگ در مدت زمان خشک شدن، تاثير نوع عمليات پيش‌فراوري (مثل قرار دادن در محلول قندي) و روش خشک کردن بر رنگ محصول نهايي را مورد مطالعه و بررسي قرار داده‌اند [3,4,5]. شفافي زنوزي و همکارانش با استفاده از روش‌هاي پردازش تصوير، به بررسي تغييرات رنگ، کنتراست و انرژي تصوير در طول فرايند خشک‌کردن کدوحلوايي پرداخته‌اند [6]. هدف از انجام اين مطالعات، ارائه يک مدل مناسب براي توصيف فرايند خشک کردن مواد غذايي است.

در مقاله حاضر، هدف ارائه يک سيستم مبتني بر بينايي کامپيوتر براي تخمين مدت زمان خشک کردن مواد غذايي (مطالعه موردي براي کدوحلوايي) است. در آزمايشات انجام شده، تصاويري از روند خشک شدن کدوحلوايي اسمزي با استفاده از جريان هواي گرم تهيه شده و مورد تحليل و بررسي قرار مي‌گيرد. در اين تحليل ابتدا با استفاده از الگوريتم‌هاي پردازش تصوير، تعدادي از ويژگي‌هاي تصوير کدوحلوايي استخراج شده و سپس با استفاده از يک شبکه عصبي پرسپترون چند لايه[4] (MLP) مورد پردازش قرار مي‌گيرد. در اين سيستم شبکه عصبي مدت قرار گرفتن کدوحلوايي در برابر جريان هواي گرم را تخمين مي‌زند

 

اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 10,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
khoshkshodan-mavad-ghazaei-net-asabi_634999_2271.zip312.3k





ویدئو آموزشی کسب درآمد میلیونی با بازاریابی فایل در وردپرس(آموزش توسط رتبه 10 فایل سل)

ویدئو آموزشی کسب درآمد میلیونی با بازاریابی فایل در وردپرس(آموزش توسط رتبه 10 فایل سل) فرمت فایل : MPG- نوع فایل (ویدئو-قابل نمایش روی کامپیوتر و رسانه های دیجیتال)   تعداد فایل ها : 3 فایل ویدیویی(3 بخش)   کیفیت فایل ها : عالی(Full Hd)   حجم فایل های ویدیویی : 230 مگابایت    توضیح محصول : این ویدئو بطور کامل بازاریابی فایل توسط وردپرس را معرفی و آموزش داده است مدرس این ویدئو مدیر فروشگاه پارس است که دارای رتبه کل 10 در فایل سل و رتبه یک فروش در ...

توضیحات بیشتر - دانلود 49,000 تومان

نظرسنجی

کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست