فروشگاه تخصصی فروش فایل ها و تحقیقات دانشجویی و قطعه کدهای برنامه نویسی و ویدیو های آموزشی

دسته بندی محصولات

محبوبترین محصولات

اطلاعیه فروشگاه

توجه : به لطف خداوند متعادل و تلاش مضاعف و پشتیبانی خوب فایل سل سایت پارس هم اکنون به رتبه 10 در فایل سل دست پیدا کرده است توجه : دانشجویان و افرادی که قصد خرید دارند و ایمیل ندارند برای خرید میتوانند ایمیل مدیر فروشگاه را به آدرس moradi.infomail@gmail.com وارد کنند و با این ایمیل و شماره تلفن خودتون اقدام به خرید کنید و در صورت مشکل میتوانید با شماره پشتیبانی فروشگاه در تلگرام با شماره 09398634021 ارتباط برقرار کنید

مقاله تاثیر فرایند اولترافیلتراسیون بر شاخصهای تصفیه و رنگبری شربت رقیق چغندر قند

مقاله تاثیر فرایند اولترافیلتراسیون بر شاخصهای تصفیه و رنگبری شربت رقیق چغندر قند

فرمت فایل : word (قابل ویرایش) تعداد صفحات : 20 صفحه

 

 

 

 

 

 

 

 

چكيده

يكي از بزرگترين دغدغه‌هاي توليدكنندگان شكر در طي مراحل تصفيه و رنگبری عصاره خام چغندر قند، حذف هر چه بيشتر ناخالصيهاي غيرقندي از شربت و به‌دست آوردن شربت رقيق با درجه خلوص و كيفيت بالاتر است. هدف از اين پژوهش بررسي پتانسیل فرآیند اولترافيلتراسيون (UF) و تاثیر شرايط عملياتي آن (زمان عمليات، اختلاف فشار و دما) بر بهبود عملکرد تصفیه و رنگبری شربت رقيق بوده است. نتايج بر مبناي داده‌هاي آزمايشی در شرايط غیر مداوم نیمه صنعتی و با استفاده از غشاء اولترافيلتراسيون با MWCO معادل kDa20 و از جنس پلي‌سولفون آميد به‌دست آمده است. در اين تحقيق تاثير اختلاف فشار در عرض غشاء در سه سطح (1، 2 و 3 بار)، دماي فرآيند در سه سطح (30، 40 و 50 درجه سانتیگراد) و زمان عمليات در سه سطح (15، 30 و 45 دقیقه) بر شاخصهاي تصفيه در صنعت قند (درصد مواد جامد محلول، درصد ساكارز، درصد خلوص، سختي، كدورت و رنگ) مورد بررسي قرار گرفت. نتايج این تحقیق نشان داد که با گذشت زمان فرآیند، درصد حذف کدورت و سختی (CaO) در فاز تراوه کاهش می‌یابد، درحالی که درجه خلوص و درصد حذف رنگ با افزایش زمان عملیاتی افزایش می‌یابد. همچنین افزایش دمای فرآیند، درصد حذف کدورت، سختی و رنگ را کاهش داده، ولی درجه خلوص را افزایش می‌دهد. افزایش اختلاف فشار در عرض غشاء نیز باعث بهبود کارایی جداسازی ترکیبات غیر قندی شد .در این تحقیق با در نظر گرفتن جمیع شاخصها به‌طور متوسط؛ کاهش رنگ 62/12%، کاهش کدورت  5/72 %، حذف سختی 2/7 % و افزایش خلوص 72/0 واحد به‌دست آمد.

 

1- مقدمه

شربت‌ رقيق1 (شربت حاصل از كربناسيون دوم و قبل از ورود به اوپراتور) عليرغم اينكه مراحل تصفيه مرسوم را طي نموده است، محتوي مقاديري تركيبات غيرقندي نامطلوب محلول در شربت است كه اين تركيبات بر راندمان كريستاليزاسيون و كيفيت شكر نهایی تاثیر نامطلوب می‌گذارند. تركيبات غيرقندي شربت رقیق شامل تعداد زيادي مواد ‌آلي و تركيبات غيرآلي همچون تركيبات ازته (بتائين، آمينواسيدها، آميدها، پروتئين و )، ويتامينها، ميكروالمنتها و مواد معدني (كربناتها، كلريدها، سولفاتها و ) می‌باشد، که در اين ميان نمك كاتيونهاي فلزي يك ظرفيتي از ملاس‌زایی بیشتری برخوردار میباشند [14]. از طرفي شربت رقیق در كنار قند ساكارز، حاوي تركيبات قندي ديگر نيز هست كه از نامطلوبترين آنها مي‌توان قندهاي انورت را نام برد كه در نتيجه هيدروليز ساكارز حاصل مي‌شوند. همچنين تعدادي از

 


تركيبات آلي در طي
فرآیند توليد شكر از پلي‌مريزاسيون، پلي‌كندانسيون و تجزيه و يا كاراميلزاسيون بوجود مي‌آيند كه در بين اين تركيبات بويژه ملانوئيدينها سبب افزايش رنگ مي‌شوند. به هر حال حضور تركيبات غير قندي در شربت‌ رقيق وابسته به كيفيت چغندر مصرفی و چگونگي انجام مراحل تصفيه می‌باشد. حذف ناخالصيهاي شربت يكي از مشكلات جدي در تكنولوژي توليد شكر است [3]. در روش كلاسيك، جداسازي تركيبات غيرقندي از طريق افزودن كلسيم هیدروکسید (درآهك خور I و II) و دي اكسيدكربن (در كربناتاسيون I و II) به محلول شربت خام انجام مي‌گيرد. اگر چه در اين روش بین 30 تا 35% تركيبات غيرقندي حذف مي‌شود، اما پساب آنها باعث آلودگي محيط زیست ‌شده و تعدادي از ناخالصيها نیز در شربت رقیق باقی میماند. بنابراين امکان بكارگيري تكنيكهاي نوین از جمله فرآیندهای جداسازي غشايي توسط محقیق مورد مطالعه و بررسي قرار گرفته است

 

اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 8,000 تومان

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
sharbat-raghigh-choghondar_646866_4609.zip103.5k





مقاله تفکر ناب در فرایندهای کاشت داشت و برداشت برنج

مقاله تفکر ناب در فرایندهای کاشت داشت و برداشت  برنج فرمت فایل : word ( قابل ویرایش) تعداد صفحات : 12 صفحه                   چکیده تفکر ناب[1] اولین بار توسط Womak and Jones (1) به عنوان فکر کردن ناب lean thinking بیان شد و به معنی، به حداقل رساندن ضایعات[2] در کلیه قرایندهای تولید می باشد . امروزه در بسیاری از شرکت ها و کارخانجات تولیدی و حتی در بخش کشاورزی نیز از جایگاه خاصی برخوردار است. در ح ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

مقاله بررسی تنوع ژنتیکی لاین های برنج با استفاده از صفات کمی

مقاله بررسی تنوع ژنتیکی لاین های برنج با استفاده از صفات کمی فرمت فایل : word ( قابل ویرایش) تعداد صفحات : 14 صفحه                 چکیده به منظور تعیین تنوع ژنتیکی بخشی از ژرم پلاسم برنج کشور، تعداد 10 ژنوتیپ شامل لاین های برنج، در مزرعه آزمایشی مؤسسه تحقیقات برنج کشور واقع در تنکابن کشت گردید. محاسبات آماری شامل: تجزیه واریانس برای هر صفت، محاسبه میانگین، ضریب تغییرات، و گروه بندی ارقام با استفاده از تجزیه خوشه ای ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

مقاله بررسی کاهش ضايعات بذر مصرفی گندم

مقاله بررسی کاهش ضايعات بذر مصرفی گندم فرمت فایل : word ( قابل ویرایش) تعداد صفحات : 11 صفحه               چکيـده گندم به عنوان مهمترين محصول زراعی و ماده غذايی کشور بطور متوسط 5/6 ميليون هکتار از اراضی کشور را بخود اختصاص داده و بالغ بر 5/10 ميليون تن توليد دارد. عملکرد پائين گندم در ايران در مقايسه با جهان عمدتاً بواسطه سطوح پائين نهاده ها (بويژه آب) و ضعف مديريت زراعی است. تکيه بر افزايش عملکرد ب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

مقاله بررسی نقش کمباین ها در افزایش ضایعات برنج

مقاله بررسی نقش کمباین ها در افزایش ضایعات برنج    فرمت فایل : word ( قابل ویرایش) تعداد صفحات : 13 صفحه                 مقدمه و معرفی : برنج در ایران با سطح زیر کشتی بیش از 630 هزار هکتار بعد از گندم مهمترین محصول زراعی محسوب می‌شود. این محصول در اغلب استانهای کشور کم و بیش کشت می‌شود ولی عمده سطح زیرکشت این محصول استراتژیک در استانهای مازندران و گیلان واقع شده است. مقدمه   برنج در ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

ویدئو آموزشی کسب درآمد میلیونی با بازاریابی فایل در وردپرس(آموزش توسط رتبه 10 فایل سل)

ویدئو آموزشی کسب درآمد میلیونی با بازاریابی فایل در وردپرس(آموزش توسط رتبه 10 فایل سل) فرمت فایل : MPG- نوع فایل (ویدئو-قابل نمایش روی کامپیوتر و رسانه های دیجیتال)   تعداد فایل ها : 3 فایل ویدیویی(3 بخش)   کیفیت فایل ها : عالی(Full Hd)   حجم فایل های ویدیویی : 230 مگابایت    توضیح محصول : این ویدئو بطور کامل بازاریابی فایل توسط وردپرس را معرفی و آموزش داده است مدرس این ویدئو مدیر فروشگاه پارس است که دارای رتبه کل 10 در فایل سل و رتبه یک فروش در ...

توضیحات بیشتر - دانلود 49,000 تومان

نظرسنجی

کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست