فروشگاه تخصصی دانشجویی پارس

فروشگاه تخصصی فروش فایل ها و تحقیقات دانشجویی و قطعه کدهای برنامه نویسی و ویدیو های آموزشی

اطلاعیه فروشگاه

توجه : به لطف خداوند متعادل و تلاش مضاعف و پشتیبانی خوب فایل سل سایت پارس هم اکنون به رتبه 1 در فایل سل دست پیدا کرده است توجه : دانشجویان و افرادی که قصد خرید دارند و ایمیل ندارند برای خرید میتوانند ایمیل مدیر فروشگاه را به آدرس moradi.infomail@gmail.com وارد کنند و با این ایمیل و شماره تلفن خودتون اقدام به خرید کنید و در صورت مشکل میتوانید با شماره پشتیبانی فروشگاه در تلگرام با شماره 09398634021 ارتباط برقرار کنید

تحقیق درباره استخراج قند از خلال چغندر

تحقیق درباره استخراج قند از خلال چغندر

فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات:9صفحه

 

 

 

 

 

 

اصول استخراج قند:

خروج قند از سلولهاي خلال بر اساس تئوري انتشار يا ديفوزيون صورت مي گيرد. ظرفي را در نظر بگيريد كه به وسيله يك ديواره تراوا ( قابل نفوذ ) به دو قمست تقسيم شده باشد، در يك طرف ديواره، آب محتوي ماده رنگي محلول و در طرف ديگر آب خالص بريزيد. ماده رنگي در اثر خاصيت انتشار و به علت اختلاف غلظت ماده رنگي در دو طرف ديواره كه ايجاد فشار اسمزي مي كند، بتدريج از ديواره عبور كرده و به طرف  ديگر مي رود، اين عمل آنقدر ادامه مي يابد كه غلظت ماده رنگي در دو طرف يكسان شود. عمل انتشار يا ديفوزيون در ابتدا سريع است اما بتدريج كه اختلاف غلظت ماده رنگي در دو طرف ديواره كم مي شود، سرعت آن كاهش مي يابد. پس در واقع نيروي محركه براي حركت ذرات ماده رنگي اختلاف غلظت آن در دو طرف ديواره است.

 



پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 11,000 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
estekhraj-ghand_873569_6744.zip10.5k