فروشگاه تخصصی دانشجویی پارس

فروشگاه تخصصی فروش فایل ها و تحقیقات دانشجویی و قطعه کدهای برنامه نویسی و ویدیو های آموزشی

اطلاعیه فروشگاه

توجه : به لطف خداوند متعادل و تلاش مضاعف و پشتیبانی خوب فایل سل سایت پارس هم اکنون به رتبه 1 در فایل سل دست پیدا کرده است توجه : دانشجویان و افرادی که قصد خرید دارند و ایمیل ندارند برای خرید میتوانند ایمیل مدیر فروشگاه را به آدرس moradi.infomail@gmail.com وارد کنند و با این ایمیل و شماره تلفن خودتون اقدام به خرید کنید و در صورت مشکل میتوانید با شماره پشتیبانی فروشگاه در تلگرام با شماره 09398634021 ارتباط برقرار کنید

تحقیق درباره بررسی آزمون هاي كمپوت و كنسرو

فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 6 صفحه

 

 

اندازه ي فضاي آزاد سر قوطي طبق استاندارد در قوطي هاي فلزي 6 درصد و در قوطي هاي شيشه اي 10 درصد مي باشد . اگر ميزان فضاي آزاد سر قوطي بيشتر 6 درصد باشد در فرايند سرد كردن درب قوطي را به سمت خود مي كشد و اين باعث ايجاد فشار در محل دوخت و نشتي آن مي شود . همانطور مي دانيد هرچه فضاي آزاد سر قوطي بيشتر باشد خلا نيز بيشتر است . و اگر ميزان فضاي آزاد سر قوطي از اين مقدار كمتر باشد در اثر فرايند حرارتي قوطي حالت تورم پيدا كرده باعث ايجاد فشار در محل دوخت و نشتي آن مي شود . وجود فضاي آزاد سر قوطي از ايجاد شرايط كاملا بي هوازي جلوگيري كرده ومانع رشد كلستريديوم بوتولينم مي شود . وعدد به دست آمده ي ما به ميزان كمي كمتر از مقدار استاندارد است . كه مي تواند به علت افزودن شربت اضافي در كمپوت باشد كه البته صحيح نمي باشد .



پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 11,000 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
conserv-va-compout_879676_5350.zip83.2k