فروشگاه تخصصی دانشجویی پارس

فروشگاه تخصصی فروش فایل ها و تحقیقات دانشجویی و قطعه کدهای برنامه نویسی و ویدیو های آموزشی

اطلاعیه فروشگاه

توجه : به لطف خداوند متعادل و تلاش مضاعف و پشتیبانی خوب فایل سل سایت پارس هم اکنون به رتبه 1 در فایل سل دست پیدا کرده است توجه : دانشجویان و افرادی که قصد خرید دارند و ایمیل ندارند برای خرید میتوانند ایمیل مدیر فروشگاه را به آدرس moradi.infomail@gmail.com وارد کنند و با این ایمیل و شماره تلفن خودتون اقدام به خرید کنید و در صورت مشکل میتوانید با شماره پشتیبانی فروشگاه در تلگرام با شماره 09398634021 ارتباط برقرار کنید

تحقیق درباره تاثير آنزيم آلفا آميلاز بر حجم نان اشترول رول

تحقیق درباره تاثير آنزيم آلفا آميلاز بر حجم  نان اشترول رول

فرمت فایل :word (قابل ویرایش) تعداد صفحات:18صفحه

 

 

 

 

 

 

صنعت خمير و محصولات پخته شده منجمد يكي از شاخه هاي صنعت پخت است كه در سالهاي اخير رشد سريعي داشته است. اين شاخه شامل بيسكويت هاي منجمد، كراواسنهاي منجمد، رول ها و شيريني هاي منجمد مي باشد.

به علاوه اين شاخه شامل آن دسته از خمير ها و فرآورده هايي كه در محصولات ديگر هم بكار مي روند، مي شوند. بر اساس جديدترين تعاريف خمير منجمد خميري است كه به روش مستقيم تهيه شده، قبل از آنكه دوره تخمير آن آغاز گردد، منجمد مي شود. در مقايسه با روشهاي توليد سنتي استفاده از خمير منجمد در تهيه رولها و شيريني دانماركي روش اقتصادي تر و راحت تر است. امروزه بهبود كيفيت خميرهاي منجمد منجربه استفاده گسترده آنها در صنايع پخت شده است.

 



پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 11,000 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
nan-eshtrol_889718_5674.zip280.3k