فروشگاه تخصصی فروش فایل ها و تحقیقات دانشجویی و قطعه کدهای برنامه نویسی و ویدیو های آموزشی

دسته بندی محصولات

محبوبترین محصولات

اطلاعیه فروشگاه

توجه : به لطف خداوند متعادل و تلاش مضاعف و پشتیبانی خوب فایل سل سایت پارس هم اکنون به رتبه 1 در فایل سل دست پیدا کرده است توجه : دانشجویان و افرادی که قصد خرید دارند و ایمیل ندارند برای خرید میتوانند ایمیل مدیر فروشگاه را به آدرس moradi.infomail@gmail.com وارد کنند و با این ایمیل و شماره تلفن خودتون اقدام به خرید کنید و در صورت مشکل میتوانید با شماره پشتیبانی فروشگاه در تلگرام با شماره 09398634021 ارتباط برقرار کنید

تحقیق درباره پنیرفتا

تحقیق درباره پنیرفتا

فرمت فایل :word (قابل ویرایش) تعداد صفحات:71صفحه

 

 

 

 

 

هدف از این پژوهش بررسی اثر آنتی بیوتیکی ناسین به دو فرم آزاد و انکپسوله یا غشالیپوزومی در پنیر است.

براساس این مطالعه مشخص شد که میان عملکرد نایسین آزاد و محصور در ناکپسول های لیپوزومی بر روند کاهش جمعیت باکتریایی به خصوص لیتریا تفاوت معناداری وجود دارد. به طوریکه نایسین کپسول شده در کاهش جمعیت باکتریایی نسبت به نایسین آزاد و نژاد تولید کننده نایسین موثر تر بوده است. فعالیت نایسین نیز در پنیرهای دارای نژاد تولید کننده نایسین 12% در نرم نانوکپسوله تا 90% حفظ می شود که نشاندهنده این است که که کپسول سازی نایسین در لیپوزوم به صورت زیادی پایداریش را در پنیر بهبود می بخشد.

در ارتباط با تغییرات PH مشخص شد که انکپسولاسیون نایسین در عشالیپوزومی مانع از تأثیر منفی آن بر باکتری های آغازگر و تولید اسید در پنیر می شود و PH در حد مطلوب و بهینه حفظ می گردد.

 


اشتراک بگذارید:

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 11,000 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
p-fata_890970_9605.zip56.8k





نظرسنجی

کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست